El emeği göz nuru 1.yim yeongyang ile çekişmeli gidiyoruz sonumuz hayrola " KÖTÜ ŞANSLAR "
Buzzz demiş ki:
2010 Dünya Kupası Extraloob.Com Tahmin Yarışması
Herkese kötü şanlar dileriz.
Okan abi bide ismimi doğru yazsan çok güzel olcakextraloob demiş ki:Buzzz demiş ki:
/ Güncel
Birinciydin bundan böyle birincilik benimMakaramaSuko demiş ki:El emeği göz nuru 1.yim yeongyang ile çekişmeli gidiyoruz sonumuz hayrola " KÖTÜ ŞANSLAR "
Geçen değil geçenin de geçeni bro yani tam 8 yıl önceydi o ahahahToxicated demiş ki:Güney Kore geçen Dünya Kupasının dördüncüsü diyoruz adamlara güveniyoruz, aptaldan Nijerya 'yı yenemiyorlar olacak iş değil. O değil şansa bala gruptan çıktı adamlar ..
Ohanneess o kadar oldu mu yahu Yaşlanıyoruz vallahi yaa zaman su gibi akıp gidiyorhmzsnmz demiş ki:Geçen değil geçenin de geçeni bro yani tam 8 yıl önceydi o ahahahToxicated demiş ki:Güney Kore geçen Dünya Kupasının dördüncüsü diyoruz adamlara güveniyoruz, aptaldan Nijerya 'yı yenemiyorlar olacak iş değil. O değil şansa bala gruptan çıktı adamlar ..
Yalnız değilsinSchweppes demiş ki:2 de 2 gidiyorum ^^
Tahtının sahibi benim kalkacaksınyeonyang demiş ki:Birinciydin bundan böyle birincilik benimMakaramaSuko demiş ki:El emeği göz nuru 1.yim yeongyang ile çekişmeli gidiyoruz sonumuz hayrola " KÖTÜ ŞANSLAR "
Bugün 2 de 0 gidiyosun bro ^^ 2.lik bugün benim yarında 1 . lik inş.MakaramaSuko demiş ki:Tahtının sahibi benim kalkacaksınyeonyang demiş ki:Birinciydin bundan böyle birincilik benimMakaramaSuko demiş ki:El emeği göz nuru 1.yim yeongyang ile çekişmeli gidiyoruz sonumuz hayrola " KÖTÜ ŞANSLAR "
Buzzz demiş ki:
bakıyorumda hep aynı gidiyoruz hocamhmzsnmz demiş ki: