hönk kim elendiToxicated demiş ki:Naydaaa elendik mi şimdi biz ? Ben grup maçları bitene kadar elenme olmayacak diye tahmin etmiştim.
Buzzz demiş ki:
2010 Dünya Kupası Extraloob.Com Tahmin Yarışması
Herkese kötü şanlar dileriz.
Gözüküyor..Schweppes demiş ki:D grubu gözükmüyor.
3Puan fark kaldı brotha geliyorum.MakaramaSuko demiş ki:D GRUBU
Zor.. çok zorSchweppes demiş ki:3Puan fark kaldı brotha geliyorum.MakaramaSuko demiş ki:D GRUBU
Dağdan gelip bağdakini kovup üstüne üstlük hep ordaymışsın gibi konuşmana hayranım.yeonyang demiş ki:Zor.. çok zorSchweppes demiş ki:3Puan fark kaldı brotha geliyorum.MakaramaSuko demiş ki:D GRUBU
yeonyang demiş ki:Zor.. çok zorSchweppes demiş ki:3Puan fark kaldı brotha geliyorum.MakaramaSuko demiş ki:D GRUBU
Harbi ya 5-6.dım bi aralar şuan 1.ligi paylaşıyorumSchweppes demiş ki:Dağdan gelip bağdakini kovup üstüne üstlük hep ordaymışsın gibi konuşmana hayranım.
yeonyang demiş ki:Harbi ya 5-6.dım bi aralar şuan 1.ligi paylaşıyorumSchweppes demiş ki:Dağdan gelip bağdakini kovup üstüne üstlük hep ordaymışsın gibi konuşmana hayranım.
Ama bırakmam artık pole position´ı
Ooops nick degiştirme mevsimide değil şuan yandın vallahiSchweppes demiş ki:yeonyang demiş ki:Harbi ya 5-6.dım bi aralar şuan 1.ligi paylaşıyorumSchweppes demiş ki:Dağdan gelip bağdakini kovup üstüne üstlük hep ordaymışsın gibi konuşmana hayranım.
Ama bırakmam artık pole position´ıYarın 1. veya 2. olmazsam nickim Schweppes değil bu kadar iddalıyım.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
yeonyang demiş ki:Harbi ya 5-6.dım bi aralar şuan 1.ligi paylaşıyorumSchweppes demiş ki:Dağdan gelip bağdakini kovup üstüne üstlük hep ordaymışsın gibi konuşmana hayranım.
Ama bırakmam artık pole position´ı
Hamza 6 puan oldu Okan abiyle aynı puan oldukhmzsnmz demiş ki:Whisk gündüz maçlarından extra 3 puan alarak farkı azalttı biz de çoğu gibi 0 çektik . Akşamdan ümidim var ama