Eğer dün gece güncellendiyse benimde 33Toxicated demiş ki:Hoopp benim puanın 33 olması gerekti
kwanza seninki doğru sen yanlış sayıyorsun dünkü abd maçı 2-2 bitti..Kwanza demiş ki:Eğer dün gece güncellendiyse benimde 33Toxicated demiş ki:Hoopp benim puanın 33 olması gerekti
Ben iddaa 'dan takip ediyorum valla Almanya 'ya Sırbistan çakmadı mı ? Diğer 2 maçta berabere ?hmzsnmz demiş ki:Beyler yanlış diyorsunuz ama maçların skorlarını bilmiyorsunuz Önce maç skorlarını iyice takip edin sonra puanım yanlış deyin.
Öyle de bak kwanzanın abd maçının berabere bittiğinden haberi yok puan saymış o yüzden dedim dikkatli olalım diye ^^Toxicated demiş ki:Ben iddaa 'dan takip ediyorum valla Almanya 'ya Sırbistan çakmadı mı ? Diğer 2 maçta berabere ?hmzsnmz demiş ki:Beyler yanlış diyorsunuz ama maçların skorlarını bilmiyorsunuz Önce maç skorlarını iyice takip edin sonra puanım yanlış deyin.
Berabere bittiğini biliyordum da doğru diye işaretlemişim direk de smileyleri saydımhmzsnmz demiş ki:Öyle de bak kwanzanın abd maçının berabere bittiğinden haberi yok puan saymış o yüzden dedim dikkatli olalım diye ^^Toxicated demiş ki:Ben iddaa 'dan takip ediyorum valla Almanya 'ya Sırbistan çakmadı mı ? Diğer 2 maçta berabere ?hmzsnmz demiş ki:Beyler yanlış diyorsunuz ama maçların skorlarını bilmiyorsunuz Önce maç skorlarını iyice takip edin sonra puanım yanlış deyin.
Buzzz demiş ki:
2010 Dünya Kupası Extraloob.Com Tahmin Yarışması
Herkese kötü şanlar dileriz.
13 doğru tahmini var buda 39 puan ederSchweppes demiş ki:MakaramaSuko nun 39 puan olması mümkün değil.
Onu geçmeyi bıraktım yetişmek hayal, 2. liğe oynuyorum ben o da artık ne kadar şansımız varsaBuzzz demiş ki:Turks 51
bu adama nasıl yetişeceğim
keşke kamil abiyi dinleseydin sende 3'te 3 yapardın ^^extraloob demiş ki:itiraz ediyorum bankocu kamil abinin puanı 39 olamaz incelensin kardeşim puanları
yarın düzeltirimyeonyang demiş ki:yine hata var -.- 11 dogrum var benim 27 yerine 33 puanim olmasi gerekir