İtiraz ediyorum uleynn olamaz 27 puanın var.yeonyang demiş ki:yine hata var -.- 11 dogrum var benim 27 yerine 33 puanim olmasi gerekir
İtiraz ediyorum uleynn olamaz 27 puanın var.yeonyang demiş ki:yine hata var -.- 11 dogrum var benim 27 yerine 33 puanim olmasi gerekir
hadi ordan nazar etme ne olur calis seninde olurSchweppes demiş ki:İtiraz ediyorum uleynn olamaz 27 puanın var.yeonyang demiş ki:yine hata var -.- 11 dogrum var benim 27 yerine 33 puanim olmasi gerekir
okiBuzzz demiş ki:yarın düzeltirimyeonyang demiş ki:yine hata var -.- 11 dogrum var benim 27 yerine 33 puanim olmasi gerekir
Toxicated demiş ki:Bu Turks kardeşimiz demek ki iddaa oynasaydı şimdi milyonerdi
extraloob demiş ki:itiraz ediyorum bankocu kamil abinin puanı 39 olamaz incelensin kardeşim puanları
senin öbür hesap 1.Ksepra demiş ki:Bizim grup kızıştı iyice
hıhıKsepra demiş ki:Abimin o etkiliyosa eleyin birini
tamam artık yarışmada değilsinKsepra demiş ki:madem inanmıyorsunuz madem yasak (ki yazmıyor yarışma bilgilerinde) abimin ve benim hesabımın yarışmadan çekilmesini istiyorum.
Buzzz demiş ki:
2010 Dünya Kupası Extraloob.Com Tahmin Yarışması
Herkese kötü şanlar dileriz.
Ben tahminimi yapıp geçiyorum arkadaşım benimde özel hayatımda işlerim var illaki 7/24 EXL takip etme durumum yok onun için puan bile hesaplamadan gruplara göz atıyorum ve işlerimi hallediyorum eksik tahminleride dolduruyorum.Schweppes demiş ki:MakaramaSuko nun 39 puan olması mümkün değil.
extraloob demiş ki:Buzzz demiş ki:
2010 Dünya Kupası Extraloob.Com Tahmin Yarışması
Herkese kötü şanlar dileriz.
/ Güncel
Seninle bir işim yok o şakasına bir şeydi Buzz da cevabını verdi rahat ol.MakaramaSuko demiş ki:Ben tahminimi yapıp geçiyorum arkadaşım benimde özel hayatımda işlerim var illaki 7/24 EXL takip etme durumum yok onun için puan bile hesaplamadan gruplara göz atıyorum ve işlerimi hallediyorum eksik tahminleride dolduruyorum.Schweppes demiş ki:MakaramaSuko nun 39 puan olması mümkün değil.
o farkı yakalayacagıma inanıyorumhmzsnmz demiş ki:9 puan farkı koruyarak yoluma devam ediyorum