mirage'de bi hata var onuda bugün güncelleriz başka hata yokextraloob demiş ki:yahu gene mi hata var o.O
Buzzz demiş ki:mirage'de bi hata var onuda bugün güncelleriz başka hata yokextraloob demiş ki:yahu gene mi hata var o.O
aLoNeYoUnG demiş ki:extranın dün 24 puanı yokmuydu
Buzzz demiş ki:ya dün extra 24 'dü bir maç bilmiş 27 oldu anladın mı ?
extraloob demiş ki:ne o puanlarım mı inceleniyor en başta ben kendi puanlarımı inceliyorum
Arjantin – Güney Kore : 1aLoNeYoUnG demiş ki:Buzzz demiş ki:ya dün extra 24 'dü bir maç bilmiş 27 oldu anladın mı ?
hangi maçı bilmiş?
Buzzz demiş ki:Arjantin – Güney Kore : 1aLoNeYoUnG demiş ki:Buzzz demiş ki:ya dün extra 24 'dü bir maç bilmiş 27 oldu anladın mı ?
hangi maçı bilmiş?
şimdi anladın mı ?
o kadar deil size güvencimiz sonsuz dün sanki yatarken hmzmz senı 24er gibi gördum ondan sordum yoksa bn hayatta takp etmem kndı puanıma gecer bakarımextraloob demiş ki:alone kuzum daraldım bak şimdi sana görev veriyorum bütün maçlarıma bakacaksın git tek tek topla puanı gör bakalım bizde öğrenelim hadi kuzum bekliyoruz
aynen abi bende daraldımextraloob demiş ki:alone kuzum daraldım bak şimdi sana görev veriyorum bütün maçlarıma bakacaksın git tek tek topla puanı gör bakalım bizde öğrenelim hadi kuzum bekliyoruz
Buzzz demiş ki:
2010 Dünya Kupası Extraloob.Com Tahmin Yarışması
Herkese kötü şanlar dileriz.