Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
mert5100 demiş ki:
Abiler bi bölümde 1 D. Mod varsa bir tane daha olabilir değilmi örn:Komik Resimler Bölümü [favorim] :lolmuch:

Her Bölüme 3 Mod 2 D.Mod Diyordu Extraloob

Yoksa O 2 Mod 3.Dm Muydu Rolling Eyes

Mert Görüyoruz heyecanlısın fakat sadece başvurunu yapıp beklersen modlarımızın işi daha çok kolaylaşır (saydım 27 mesajın var konuda :mrgreen: ) :)
Doğum tarihide önemsiz extraokk

BeBeT0 demiş ki:
BEn Basvura vura canım sıkıldı artık bıda yolıcam bugun ıns secılırım
bence sen hakedıosun emegın cok var forumda yakından takıp edıorum basarıların devamı dılegı ıle bende counter strıke bolumu ıcın basvuruda bulundum :lol:

extraloob demiş ki:
mert5100 demiş ki:
Abi doğrum tarihine bakıyormusunuz?? 95 liyim ama Rolling Eyes annem bile " Ekstraloob a mı girdin diyor" :mrgreen:
harbimi :lolmuch: :mrgreen:
nasılsın okan abi bu yarinki buluşma için detayları konuşalım nerde buluşcaz saat kaçta buluşcaz ve kesin kaç kişi geliyor onun için sabit konu açarmısın bu arada d.mod da secilemedik :lolmuch: :lol:

Lord_Rings demiş ki:
extraloob demiş ki:
mert5100 demiş ki:
Abi doğrum tarihine bakıyormusunuz?? 95 liyim ama Rolling Eyes annem bile " Ekstraloob a mı girdin diyor" :mrgreen:
harbimi :lolmuch: :mrgreen:
nasılsın okan abi bu yarinki buluşma için detayları konuşalım nerde buluşcaz saat kaçta buluşcaz ve kesin kaç kişi geliyor onun için sabit konu açarmısın bu arada d.mod da secilemedik :lolmuch: :lol:
Cevap mı geldi? seçilmediğini nerden biliyorsun??

D.modun Olduğu Bölümlere D.mod Ataması Yapılmıyormu Rolling Eyes Question

Eğer Yapılmıyorsa Yerli-Yabancı Film, Dizi Film, DVD, DivX, VideoCD ve MP3 Bu Bölümdede D.mod Olmak İsterim..

Yaw sağ ustteki Banneri tıklayın forumu doldurun ve gonderin Daha sonra size bi cvp gelene kdr bekleyin 2 de 1 sormayın oldum mu olmadım mı diye çok kişi katılıyo buna doğal olrak herkezi değerlendirmek gerek pat diye cvp beklemeyin

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt