Durum
Daha fazla cevap için açık değil.

Morwena

Buralıyım
D.mod anket sayısı fazla olduğundan hepsini inceliyoruz ...
Bittiğinde sizlere bildireceğiz .

Yemin ediyorum geçen gün rüyamda;Extraloob.com da Global Mod oluyordum sonra site yetkililerine ö.m attım ben bu yükü kaldıramam çok zor iş diye mod yapmışlardı :lol:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Ghost Forumu Doldur Başlığınıda Mod Başvurusu Yap Herhangi Bir Global Moderatöre Pm At .

Tercihen LordLegolas Veya Jason...

Bence olsaydık olurduk şu ana kadar Sad ama şu anda modlar napıyo ne ediyo bilmiyoruz, belki bizi birkaç gün gözlemlicekler...

Bencede ben seçilmedim çünkü bi hareketlenme yok napalım sağlık olsun demek nasip değilmiş D. Mod olan arkadaşlara forumda ve gerçek hayatta başarılar dilerim... extraokk [Görevinizi en iyi halde yapmanız umudu ile]

Saygılar...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Arkadaşlar Bu Bir Kişinin Yorumuna Bakarak Olmuyor . Çoğu Kişinin Hakkınızda Olumlu Yorum Sahibi Olması Lazım . Şu Anda Bir Kaç Kişi Seçilebilir Ama Herkezin Görüşleri Çok Önemli Deyip Askıya Alıyorlar... Bekleyiniz Sabırlı Olunuz ...

xX_CaPtaiN_Xx demiş ki:
mert5100 demiş ki:
xX_CaPtaiN_Xx demiş ki:
Hayla cevap yok =(
Aynen ama onlara da hak vermek lazım işleri zor extraokk
Hacım insan yani en azından ben, sanki kabul edilmemiş gibi bir duyguya kapılıyor olanlar oldu 1 günde =(
ewet bencede iyi ki yaşa göre almıyorlar benden küçük biri olmuş seçilsem şimdiye kadar seçilirdim

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt