inşLord_Rings demiş ki:evt sabırsızlandım inş bi gelişme olur
morwena abi bendemi sorun var ya deli oldm başvuru yapamıyorum gerçi belki benm biilgiler vardır sizde yoksa buraya yaziyim brdan alınMorwena demiş ki:D.mod anket sayısı fazla olduğundan hepsini inceliyoruz ...
Bittiğinde sizlere bildireceğiz .
ben dolduramıyom ya herkesn doldurası gelir kafayı yicem neyse ctesi buluşalım okan abiyle kaynaşalım bakarsın d.mod oluruzumutTR demiş ki:bnde form u doldurup gönderdim sonucu hep beraber görücez extrabeer
+1905 (ama 5 oldu yaa Crying or Very sad )xX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Bence olsaydık olurduk şu ana kadar Sad ama şu anda modlar napıyo ne ediyo bilmiyoruz, belki bizi birkaç gün gözlemlicekler...
size uyarsa banada uyarKemalist demiş ki:Ghost Forumu Doldur Başlığınıda Mod Başvurusu Yap Herhangi Bir Global Moderatöre Pm At .
Tercihen LordLegolas Veya Jason...
Aynen ama onlara da hak vermek lazım işleri zor extraokkxX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Hayla cevap yok =(
Hacım insan yani en azından ben, sanki kabul edilmemiş gibi bir duyguya kapılıyor olanlar oldu 1 günde =(mert5100 demiş ki:Aynen ama onlara da hak vermek lazım işleri zor extraokkxX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Hayla cevap yok =(
ewet bencede iyi ki yaşa göre almıyorlar benden küçük biri olmuş seçilsem şimdiye kadar seçilirdimxX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Hacım insan yani en azından ben, sanki kabul edilmemiş gibi bir duyguya kapılıyor olanlar oldu 1 günde =(mert5100 demiş ki:Aynen ama onlara da hak vermek lazım işleri zor extraokkxX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Hayla cevap yok =(