teşekkürler extraloob ekibi mucXKemalist demiş ki:macrocheck Deneme Moderatör Olarak Atandı (Extraloob Tarafından) Buradanda Başarılar Diyorum Wink
+19875412Colin demiş ki:kabul edilmedi galiba herkes mavi yandı ben yine foss
Sadee 2 kişide :)Colin demiş ki:kabul edilmedi galiba herkes mavi yandı ben yine foss
sen bi avatar imza yapda gel bencexX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Sadee 2 kişide :)Colin demiş ki:kabul edilmedi galiba herkes mavi yandı ben yine foss
Yok...McViP demiş ki:öle demeyin arkadaslar secilirsiniz son saniyede secilirsiniz kabak sizin basınıza patlar ben umudu kestim ama beklicez yinede bide bişi sorcam rap fun club baskanıyım die secilememe ihtimalım var mı?? modlar???
ok extraokkKemalist demiş ki:Yok...McViP demiş ki:öle demeyin arkadaslar secilirsiniz son saniyede secilirsiniz kabak sizin basınıza patlar ben umudu kestim ama beklicez yinede bide bişi sorcam rap fun club baskanıyım die secilememe ihtimalım var mı?? modlar???
en cok senin secilmeni istiyorum walla bu arkadas donanım konusunda profesyoneldir değerlendirin bencemurat75 demiş ki:iyi bakalım bende varım ozaman extraokk
suanlık 3 kişi galibaLord_Rings demiş ki:bu arada sadece 2-3 kişimi deneme mod luga alında yoksa baska alınanlarda varmı
Evet 3 kişi :)McViP demiş ki:suanlık 3 kişi galibaLord_Rings demiş ki:bu arada sadece 2-3 kişimi deneme mod luga alında yoksa baska alınanlarda varmı