Durum
Daha fazla cevap için açık değil.

pfffffff

Aileden
dj_volki demiş ki:
ben aslında olmak isterim ama benim yapacağım şey sadece arkadaşlarımla full mp3 ler paylaşmak..program vermek ve bildiğim konularda yardımcı olmaktır Idea
admine başvursam beni kabul eder mi acep?
Her konuda yardim aihtyacimiz var arkadaslar ama genel anlamda sro bilgisi iyi arkadaslar ariyoruz,siz eksiksiz doldurun bilgilerinizi biz o bolumdeki arkadaslarimizi sro kimina kaydirir sizleri oralara veririz.Hem siz istediginiz alanda calisirsiniz hemde bizim htiyacimiz giderilir.

Hepinize tesekkur ederim.

ElazigLee demiş ki:
dj_volki demiş ki:
ben aslında olmak isterim ama benim yapacağım şey sadece arkadaşlarımla full mp3 ler paylaşmak..program vermek ve bildiğim konularda yardımcı olmaktır Idea
admine başvursam beni kabul eder mi acep?
Her konuda yardim aihtyacimiz var arkadaslar ama genel anlamda sro bilgisi iyi arkadaslar ariyoruz,siz eksiksiz doldurun bilgilerinizi biz o bolumdeki arkadaslarimizi sro kimina kaydirir sizleri oralara veririz.Hem siz istediginiz alanda calisirsiniz hemde bizim htiyacimiz giderilir.

Hepinize tesekkur ederim.
sitede zaten bir çok silkroad bilgisine sahip olan arkadaşlarımız var kanımca..ama siz daha iyi bilirsiniz.!
ben silkroad oynarım.program yazamam.insanlara yanlış yönlendirmelerde bulunmam.
ama mp3,film,program vs gibi şeylerde her zaman bilgimi kanıtlarım..

iyi geceler

RoyalFlush

Bilgiliyim
bende katılıyorum silkroad bilgim chinese karakterler için tamdır eu lar konusunda fazla bilgim yok.

onun dışında bende program yazamam vs. ama türkçeyi kullanmam (her ne kadar sayısal öğrencisi olsamda)düzgündür.

inşallah kabul edilir Rolling Eyes

ben bilgilerimi girdim..ama telefon numaramdan belki alay ediyor diye düşünebilirsiniz :mrgreen:
ama gerçekten öyle bir numaram var..arayın konuşalım Wink

pfffffff

Aileden
Arkadaslar sizler nereden cikariyorsunuz bu program yazma isini bilemiyorum ama yonetimde onlarca kisi var ve program yazan ciksa ciksa 5 6 kisi ancak cikar.Biz programer aramiyoruz aile catisi altina bunlari ogretecek bir yandan da biza yardim edecek kisiler ariyoruz.Siz bizden biz sizden yararlanacagiz bu kadar basit.Kolay ve cok keyifli Cool

ElazigLee demiş ki:
Arkadaslar sizler nereden cikariyorsunuz bu program yazma isini bilemiyorum ama yonetimde onlarca kisi var ve program yazan ciksa ciksa 5 6 kisi ancak cikar.Biz programer aramiyoruz aile catisi altina bunlari ogretecek bir yandan da biza yardim edecek kisiler ariyoruz.Siz bizden biz sizden yararlanacagiz bu kadar basit.Kolay ve cok keyifli Cool
program yazamıyorum derken botları cracklıyamıyorum anlamında demiştim..

pfffffff

Aileden
dj_volki demiş ki:
ElazigLee demiş ki:
Botlari cracklemenizi de istemiyoruz sizden :santa:

ElazigLee demiş ki:
dj_volki demiş ki:
ElazigLee demiş ki:
Botlari cracklemenizi de istemiyoruz sizden :santa:
anlaşıldı..siz bizden bişi istemiyorsunuz :mrgreen:

Wicked

Game Designer
detenetar demiş ki:
Özür dİliyorum fakat bilgilerim tamdır. göndereli 30dk oldu fakat hiç cvp yok ona göre prfil vb düzenliyeğim tekrar özür dliyorum...

sen önce imzandaki 18 + aşırı imzanı editle burda 18 - olanlarda var 15 - olanlarda var
yönlendirme kötü

istiosan sana daha yararlı bir imza yapiim Wink

TeRmİnAtOr demiş ki:
Tc Kimlik Nomuzu Alıp Sorada .......... Neysede Ne İşinize Yarıyacak Tc Kimlik Nomuz?
Evet tc kimlik no nuzu alıp Sizi Soyuyoruz Evil or Very Mad Saçmalamayın beyler Siteye güveniniz yoksa Site niye size güvenip D.mod luk versin ki?

Espio demiş ki:
TeRmİnAtOr demiş ki:
Tc Kimlik Nomuzu Alıp Sorada .......... Neysede Ne İşinize Yarıyacak Tc Kimlik Nomuz?
Evet tc kimlik no nuzu alıp Sizi Soyuyoruz Evil or Very Mad Saçmalamayın beyler Siteye güveniniz yoksa Site niye size güvenip D.mod luk versin ki?
Valla ben doğru şekilde verdim inşallah cevabı gelecek... bugün yarın... :lol:

Wicked

Game Designer
TeRmİnAtOr demiş ki:
Önce Kimlik nondan bilgilerini bulcaklar sonra kimlik bilgilerinden sahte bi dene kimlik yapcaklar
soora 30 kişi toplayıp adresini bulup sülalekcen ortadan kaldırcaklar hemide sinsice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

toobe toobe azımı bosmayın leyyn :lolmuch: :mrgreen: :mrgreen:

yaw bu kimli no dan neden bu kadar çok korkuyorsunuz

tedbir amaclı alıyorlar bilgiler bu sitede görülür bu siteden bir milim dışarı çıkamaz yönetimi siz ne sandınz

Bu Site Türkiyenin Herbir Yanında duyulmuştur

büyük bir seviyeye sahip seviyesini düşürücek birşey asla yapmazlar

ama..
sen bunları solemekle buranın seviyesini de düşüremezsin Wink

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt