21 (:pessimistt demiş ki:ewet kaldı 22
Bende başarılar diliyorum.Allah'ım inş. bende olurum!!!Kemalist demiş ki:macrocheck Deneme Moderatör Olarak Atandı (Extraloob Tarafından) Buradanda Başarılar Diyorum Wink
Sanada başarılar hacım...Espio demiş ki:21 (:pessimistt demiş ki:ewet kaldı 22
Espio demiş ki:21 (:pessimistt demiş ki:ewet kaldı 22
21 nası oluo yaw sndemı atandın basarıalr kardes extraokkEspio demiş ki:21 (:pessimistt demiş ki:ewet kaldı 22
bende canikom bendeeexX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Bende başarılar diliyorum.Allah'ım inş. bende olurum!!!Kemalist demiş ki:macrocheck Deneme Moderatör Olarak Atandı (Extraloob Tarafından) Buradanda Başarılar Diyorum Wink
Hacım hagi bölümü istedin ben konumumdeki yeriMcViP demiş ki:bende canikom bendeeexX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Bende başarılar diliyorum.Allah'ım inş. bende olurum!!!Kemalist demiş ki:macrocheck Deneme Moderatör Olarak Atandı (Extraloob Tarafından) Buradanda Başarılar Diyorum Wink
Hiç belli olmaz ben 18:55 e kadar beklicem o zmn a kadar olmazsam umudu yavai yavaş kesmee başlıcam...McViP demiş ki:benim iş kesin yattı ya farketmez yazdım
ellerim kırılsaydıda yazmasaydım
18.55 in ne önemı vaR...xX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Hiç belli olmaz ben 18:55 e kadar beklicem o zmn a kadar olmazsam umudu yavai yavaş kesmee başlıcam...McViP demiş ki:benim iş kesin yattı ya farketmez yazdım
Tam 24 saat geçcek.Extra bir kere eğer 24 saat içinde olmamışsanız zaten kabul edilmemiştir, demişti...pessimistt demiş ki:18.55 in ne önemı vaR...xX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Hiç belli olmaz ben 18:55 e kadar beklicem o zmn a kadar olmazsam umudu yavai yavaş kesmee başlıcam...McViP demiş ki:benim iş kesin yattı ya farketmez yazdım
18.55 in ne önemı vaR... [/quote]xX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Hiç belli olmaz ben 18:55 e kadar beklicem o zmn a kadar olmazsam umudu yavai yavaş kesmee başlıcam...McViP demiş ki:benim iş kesin yattı ya farketmez yazdım
Tam 24 saat geçcek.Extra bir kere eğer 24 saat içinde olmamışsanız zaten kabul edilmemiştir, demişti...[/quote]pessimistt demiş ki:18.55 in ne önemı vaR...xX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Hiç belli olmaz ben 18:55 e kadar beklicem o zmn a kadar olmazsam umudu yavai yavaş kesmee başlıcam...McViP demiş ki:benim iş kesin yattı ya farketmez yazdım
Tam 24 saat geçcek.Extra bir kere eğer 24 saat içinde olmamışsanız zaten kabul edilmemiştir, demişti...[/quote]pessimistt demiş ki:18.55 in ne önemı vaR...xX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Hiç belli olmaz ben 18:55 e kadar beklicem o zmn a kadar olmazsam umudu yavai yavaş kesmee başlıcam...McViP demiş ki:benim iş kesin yattı ya farketmez yazdım