yas sınırı yokgizhem demiş ki:kaç yaş üstü girebilir yani ben mesala girmek isterim ma yaşım tutarmı bilemem
yas sınırı yokgizhem demiş ki:kaç yaş üstü girebilir yani ben mesala girmek isterim ma yaşım tutarmı bilemem
hepsi ulaşıyor merak etmeyin olumlu olanlara ve olumsuz olanlarada yanıt dönüyor Winkmurat75 demiş ki:ben bişey sormak istiyorum burda mod alımı sonuçları olumlu veya olumsuz yanıtlacakmı acaba bunu merak ediyorum birde ben banner dan başvuru yaptım başvuru formum ulaştımı bununla ilgilenen arkadaşlar bana bunu cevaplarsa sevinirim detective
extraloob demiş ki:hepsi ulaşıyor merak etmeyin olumlu olanlara ve olumsuz olanlarada yanıt dönüyor Winkmurat75 demiş ki:ben bişey sormak istiyorum burda mod alımı sonuçları olumlu veya olumsuz yanıtlacakmı acaba bunu merak ediyorum birde ben banner dan başvuru yaptım başvuru formum ulaştımı bununla ilgilenen arkadaşlar bana bunu cevaplarsa sevinirim detective
SAyın Yönetim bu Szce Bi + olrmu o resimleri kaldırmam...detenetar demiş ki:İstendiği Üzere +18 resimleri kaldrıdım bunun için özür diliyorum tekrar değerlendirilmesini istiyorm başvurumn <<...
Sabah akşam öğlen gece farketmiyor bizim için 7/24 biz buradayız. Razz CoolLord_Rings demiş ki:extraloob ailesi gece yarısı bile çalışıyor takdire değer extraokk
abi yarın napıyoz extrabeerextraloob demiş ki:gecelerin adamıyız extrabeer
Rational demiş ki:Sabah akşam öğlen gece farketmiyor bizim için 7/24 biz buradayız. Razz CoolLord_Rings demiş ki:extraloob ailesi gece yarısı bile çalışıyor takdire değer extraokk
bügün konusamadık sizle ntam olarak nerde buluşcazLord_Rings demiş ki:abi yarın napıyoz extrabeerextraloob demiş ki:gecelerin adamıyız extrabeer
Arkadasım Bunları Basvuru Formunda Belirtirsen Daha Şık Olur extraokkfblimehmet35 demiş ki:ben mod olmak istiyom daha önce 5 kez oldum mod 3 kezde admin.
iLk mesajında modLuk başvurusumu ? kahvekeyfifblimehmet35 demiş ki:ben mod olmak istiyom daha önce 5 kez oldum mod 3 kezde admin.