Sabredin arkadaşlar.Bende bekliyorum.Ama bana olmıcak gibi geliyor benim melese birkaç pürüz var çünkü =(extraloob demiş ki:120 tane başvuru var 20 tane yönetim üyesi var herkes aynı günde yorumunu yapamaz değilmi en az 1 ay sürer detective
Sabredin arkadaşlar.Bende bekliyorum.Ama bana olmıcak gibi geliyor benim melese birkaç pürüz var çünkü =(extraloob demiş ki:120 tane başvuru var 20 tane yönetim üyesi var herkes aynı günde yorumunu yapamaz değilmi en az 1 ay sürer detective
Adınız Soyadınız :Fatih Yağlıoğlu
Doğum Tarihiniz ( GG / AA / YYYY ) :29\05\1995
Ev Telefon Numaranız:
Cep Telefon Numaranız:
Tc. Kimlik No:
E-mail Adresiniz:[email protected]
Forumda kullandığınız hesaplar:Fsmf_09
Hangi Bölümde Görev Almak İstersiniz:Knight Online (KO)
Daha önce görev aldığınız forumlar:www.kaoskoxp.com
Hergün düzenli olarak internete girermisiniz?
İnternete girerim ve KO oynarım Ko modratörü olmak istiyorum.
Bu zamana kadar forumda yaptığınız paylaşımlar neler?
Arkadaşlarına Oyunda Yararlı oLabilecek programlar gönderdim
Rapidsharede sınırsız kullanımı paylaştım....
Sizce bir moderator'un görevi nedir?
Bir Moderator ün görevi görevli olduğu formda arkadaşlarına yardım etmek, bilgi paylaşmak ve onlara kötü örnek olacak kişilere engellemektir...
Eğer beni KO modratörü Yaparsanız Çok teşekkür ederim ve Knightta Silkroad diliyle bot Knight diliyle koxp u düzenli olarak arkadaşlarımla paylaşıcağıma yemin ederim....
buraya vermedim...Mr_DangeR demiş ki:tc kimlik no'nu göndermediysen kabul edilmezsin
peki 24 saatten sonra umudu keselimmi QuestionxX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Sabredin arkadaşlar.Bende bekliyorum.Ama bana olmıcak gibi geliyor benim melese birkaç pürüz var çünkü =(extraloob demiş ki:120 tane başvuru var 20 tane yönetim üyesi var herkes aynı günde yorumunu yapamaz değilmi en az 1 ay sürer detective
bu mesajınla herseyi belli ettinmert5100 demiş ki:Varya D.Mod olursam Yeminlen eşit davranacağım için;
FOREVER SAGO
FOREVER FUAT diyecem söz... Wink
Neyi??RollsRoyce demiş ki:bu mesajınla herseyi belli ettinmert5100 demiş ki:Varya D.Mod olursam Yeminlen eşit davranacağım için;
FOREVER SAGO
Ayrımcılıklı Bir Kişiliğin Olduğunumert5100 demiş ki:Neyi??RollsRoyce demiş ki:bu mesajınla herseyi belli ettinmert5100 demiş ki:Varya D.Mod olursam Yeminlen eşit davranacağım için;
FOREVER SAGO
mert5100 demiş ki:Nhihi yazdığın günleri unuttunmu yoksa...
Ahahaha Unuturmuyum Hiç Ozamanlar Test Bölümünde asdf Topicinin Olduğunu Bile Bilmiyordum Aileden Olunca Mod Fln Saniyesine Yapıyolar Gibi Saçma Sapan Bi Düüşnce Vardı Akldımda Ahh Özledim Beemert5100 demiş ki:Nhihi yazdığın günleri unuttunmu yoksa...
Kara cahalקєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:Ahahaha Unuturmuyum Hiç Ozamanlar Test Bölümünde asdf Topicinin Olduğunu Bile Bilmiyordum Aileden Olunca Mod Fln Saniyesine Yapıyolar Gibi Saçma Sapan Bi Düüşnce Vardı Akldımda Ahh Özledim Beemert5100 demiş ki:Nhihi yazdığın günleri unuttunmu yoksa...
Ama Eskide Kaldı Unutmuş Gibi Yap Çaktırma Gülümse Anladın Mı