Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
extraloob demiş ki:
120 tane başvuru var 20 tane yönetim üyesi var herkes aynı günde yorumunu yapamaz değilmi en az 1 ay sürer detective
Sabredin arkadaşlar.Bende bekliyorum.Ama bana olmıcak gibi geliyor benim melese birkaç pürüz var çünkü =(

EXTRALOOB CEVAP BEKLİYORUM... MSJ GÖNDERDİM....
Kod:
Adınız Soyadınız :Fatih Yağlıoğlu
Doğum Tarihiniz ( GG / AA / YYYY ) :29\05\1995
Ev Telefon Numaranız:
Cep Telefon Numaranız:
Tc. Kimlik No:
E-mail Adresiniz:[email protected]
Forumda kullandığınız hesaplar:Fsmf_09
Hangi Bölümde Görev Almak İstersiniz:Knight Online (KO)
Daha önce görev aldığınız forumlar:www.kaoskoxp.com
Hergün düzenli olarak internete girermisiniz?
İnternete girerim ve KO oynarım Ko modratörü olmak istiyorum.
Bu zamana kadar forumda yaptığınız paylaşımlar neler?
Arkadaşlarına Oyunda Yararlı oLabilecek programlar gönderdim 
Rapidsharede sınırsız kullanımı paylaştım....
Sizce bir moderator'un görevi nedir?
Bir Moderator ün görevi görevli olduğu formda arkadaşlarına yardım etmek, bilgi paylaşmak ve onlara kötü örnek olacak kişilere engellemektir...
Eğer beni KO modratörü Yaparsanız Çok teşekkür ederim ve Knightta Silkroad diliyle bot Knight diliyle koxp u düzenli olarak arkadaşlarımla paylaşıcağıma yemin ederim....

Bence hayır.Kemalisttin dediği tüm modların sizin hakkınızda görüşünüzün olması gerekiyor.Buda kanımca 24 saat içerisinde olmaz...

Okan Abi İstersen Beni Böyle Karakter Satışı Alışı gibi Yerlerde Mod Yapabilirsin:D isterseniz tabi siteye fazlasıyla giriyorum :lol:

mert5100 demiş ki:
Nhihi yazdığın günleri unuttunmu yoksa... :mrgreen:
Ahahaha Unuturmuyum Hiç Ozamanlar Test Bölümünde asdf Topicinin Olduğunu Bile Bilmiyordum Aileden Olunca Mod Fln Saniyesine Yapıyolar Gibi Saçma Sapan Bi Düüşnce Vardı Akldımda :lolmuch: :mrgreen: Ahh Özledim Bee

Ama Eskide Kaldı Unutmuş Gibi Yap Çaktırma Gülümse Anladın Mı :mrgreen: :mrgreen: :lolmuch:

קєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:
mert5100 demiş ki:
Nhihi yazdığın günleri unuttunmu yoksa... :mrgreen:
Ahahaha Unuturmuyum Hiç Ozamanlar Test Bölümünde asdf Topicinin Olduğunu Bile Bilmiyordum Aileden Olunca Mod Fln Saniyesine Yapıyolar Gibi Saçma Sapan Bi Düüşnce Vardı Akldımda :lolmuch: :mrgreen: Ahh Özledim Bee

Ama Eskide Kaldı Unutmuş Gibi Yap Çaktırma Gülümse Anladın Mı :mrgreen: :mrgreen: :lolmuch:
Kara cahal :mrgreen:

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt