Ben göndereli 5 gün oldu.Sabır biraz Winkbatuknight demiş ki:ben ankete katıldım bana hi çcevap glemedi nedne?
senin seçilmeni umuyorum mavi hem sana çok yakışıyor hemde geldiğinden beri yenide olsan paylaşımlarını seviyorum Wink herkese ve tabikide kendime bol şans WinkxX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Ben göndereli 5 gün oldu.Sabır biraz Winkbatuknight demiş ki:ben ankete katıldım bana hi çcevap glemedi nedne?
xX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Ben göndereli 5 gün oldu.Sabır biraz Winkbatuknight demiş ki:ben ankete katıldım bana hi çcevap glemedi nedne?
batuknight demiş ki:ben ankete katıldım bana hi çcevap glemedi nedne?
Çok teşekkür ederim hacım mucX .İnş. sende seçilirsin, sana da yeşil yakışışıyor WinkGhost Spy demiş ki:senin seçilmeni umuyorum mavi hem sana çok yakışıyor hemde geldiğinden beri yenide olsan paylaşımlarını seviyorum Wink herkese ve tabikide kendime bol şans WinkxX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Ben göndereli 5 gün oldu.Sabır biraz Winkbatuknight demiş ki:ben ankete katıldım bana hi çcevap glemedi nedne?
5 kere yazdım mesajı bu pcde yazamıyorum sonunda düzgün oldu
yeşl değildi turkuaz turu bişi dixX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Ghost Spy demiş ki:Çok teşekkür ederim hacım mucX .İnş. sende seçilirsin, sana da yeşil yakışışıyor WinkxX_CaPtaiN_Xx demiş ki:5 kere yazdım mesajı bu pcde yazamıyorum sonunda düzgün oldu
Ayyy öyle deme hacim yeşil falan global mod gibi kalbim var benm herkese bol şans ben artık yavaş yavaş kestim umudumu SadxX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Çok teşekkür ederim hacım mucX .İnş. sende seçilirsin, sana da yeşil yakışışıyor Wink
sabır taşı oldum önemli bir konu beklemek kolay değil düşünsene mavi olduğumuMr_DangeR demiş ki:Ghost Spy Biraz Daha Sabret
5 gün oldu sanırım ConfusedMr_DangeR demiş ki:Ne Zaman Gönderdin