bendeMr_DangeR demiş ki:Benim 6 Oldu Wink Ve Ben Sabrediyorum
Me too "20 Şubat 18:55"TiTaN_ demiş ki:bendeMr_DangeR demiş ki:Benim 6 Oldu Wink Ve Ben Sabrediyorum
Zaten Bir Tane Gönderiyoruz kahvekeyfimert5100 demiş ki:Yaw 6-7 tane göndermeyin arkadaşlar hepsine bakamazlar siz böyle yaparak yetkili kişilerin daha çok zamanını aldırıyorsunuz.
Not:Eğer ağır konuştuysam lütfen editleyin.
Saygılar...
kesinlikle doğru.mert5100 demiş ki:Yaw 6-7 tane göndermeyin arkadaşlar hepsine bakamazlar siz böyle yaparak yetkili kişilerin daha çok zamanını aldırıyorsunuz.
Saygılar...
Benim 6 oldu yirosun ya?Mr_DangeR demiş ki:Zaten Bir Tane Gönderiyoruz kahvekeyfimert5100 demiş ki:Yaw 6-7 tane göndermeyin arkadaşlar hepsine bakamazlar siz böyle yaparak yetkili kişilerin daha çok zamanını aldırıyorsunuz.
Saygılar...
Benim 6 Gün Oldu Diyorum Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Madmert5100 demiş ki:Benim 6 oldu yirosun ya?Mr_DangeR demiş ki:Zaten Bir Tane Gönderiyoruz kahvekeyfimert5100 demiş ki:Yaw 6-7 tane göndermeyin arkadaşlar hepsine bakamazlar siz böyle yaparak yetkili kişilerin daha çok zamanını aldırıyorsunuz.
Saygılar...
Sinirlendi member oldumu?Mr_DangeR demiş ki:eleman ?
Düzgün Konuşalım
O sana kes dedi diye sende ona aynı şeyi yapmak zorundamısın..morfeux demiş ki:mr_danger bana geçenlerde kes diye hitap eden kiMdi ?
viewtopic.php?f=215&t=11943&st=0&sk=t&sd=a&start=3060
morfeux unutmaz x)
Bende birine böyle demiştimde bana dediğini bırakmamıştı..._Alone_ demiş ki:O sana kes dedi diye sende ona aynı şeyi yapmak zorundamısın..morfeux demiş ki:mr_danger bana geçenlerde kes diye hitap eden kiMdi ?
viewtopic.php?f=215&t=11943&st=0&sk=t&sd=a&start=3060
morfeux unutmaz x)
Sen söylemeki seviye farkı olsun ordaki lafı gören görüyo merak etme..