Red cevabı pek sık gelmez..xX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Size ditim d.mod red cevabı gelirse,i bir kaç gün forumda yokum sinirimin dinmesi lazım
bu ne anlama geliyor yani red cevabı beklemeyin boşuna seçilmediyseniz cevap gelmez mi ?_Alone_ demiş ki:Red cevabı pek sık gelmez..xX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Size ditim d.mod red cevabı gelirse,i bir kaç gün forumda yokum sinirimin dinmesi lazım
Bira mantıklı olalım beyler bir günde en az 30-40 tane başvuru geliyor..Hepsine tek tek onaylanmadı diye ö.m atılırsa vay halimize..xX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Nasıl yani?? Confused
Ya iyide ben 1 hafta öce yaptım, eğer siz hayla 1 hafta öncekilere kadar bakmamışsaız ve senini dediğin gibi günde 40 tane geliyorsa işiniz zor :S_Alone_ demiş ki:Bira mantıklı olalım beyler bir günde en az 30-40 tane başvuru geliyor..Hepsine tek tek onaylanmadı diye ö.m atılırsa vay halimize..xX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Nasıl yani?? Confused
Saolun ArkadaşlarxX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Mr_Danger da d.mod olud tebrikler...
Yani şimdi benim kabul edilmedimi?xX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Ya iyide ben 1 hafta öce yaptım, eğer siz hayla 1 hafta öncekilere kadar bakmamışsaız ve senini dediğin gibi günde 40 tane geliyorsa işiniz zor :S_Alone_ demiş ki:Bira mantıklı olalım beyler bir günde en az 30-40 tane başvuru geliyor..Hepsine tek tek onaylanmadı diye ö.m atılırsa vay halimize..xX_CaPtaiN_Xx demiş ki:Nasıl yani?? Confused
Allah size sabır versin...
zeki adam her şekilde belli oluyor elimizden geldiğince yanıtlamaya çalışıyoruz geçikme için acele etmeyin lütfen WinkCooLLer demiş ki:Ben de hiç sanmıyorum red cevapı göndereklerini.Forumda cogu kişi basvurmuştur,hepsine red edildiniz demek zor iş.
of sabretmek zor iş.... popcornextraloob demiş ki:zeki adam her şekilde belli oluyor elimizden geldiğince yanıtlamaya çalışıyoruz geçikme için acele etmeyin lütfen WinkCooLLer demiş ki:Ben de hiç sanmıyorum red cevapı göndereklerini.Forumda cogu kişi basvurmuştur,hepsine red edildiniz demek zor iş.
''Söz Gümüşse SukuT altındır'' demişler bak bizde bekliyoruz ama böyle sürekli mesaj yazarak olmaz ki mucXGhost Spy demiş ki:of sabretmek zor iş.... popcornextraloob demiş ki:zeki adam her şekilde belli oluyor elimizden geldiğince yanıtlamaya çalışıyoruz geçikme için acele etmeyin lütfen WinkCooLLer demiş ki:Ben de hiç sanmıyorum red cevapı göndereklerini.Forumda cogu kişi basvurmuştur,hepsine red edildiniz demek zor iş.
sana özel birşey değildi herkes için söyledim extraokkGhost Spy demiş ki:burda sabahtan akşama kadar post kasanlarda var Wink neyse uğramam daha rahatsız etmişim demekki....
Saol Da Biraz Daha Bekle Belki Olursunmert5100 demiş ki:Mr Danger kardeş hayırlı olsun o benden sonra göndermişti demek benim başvuru olumsuz... Ne yapalım yaw ucunda ölüm yok ya Wink Demek ki nasip değilmiş Mod olan arkadaşlara forumda ve hayatta başarılar diliyorum...
mert5100 demiş ki:Mr Danger kardeş hayırlı olsun o benden sonra göndermişti demek benim başvuru olumsuz... Ne yapalım yaw ucunda ölüm yok ya Wink Demek ki nasip değilmiş Mod olan arkadaşlara forumda ve hayatta başarılar diliyorum...