Parmağı kapat tekrar aç x33 dosyasını çalıştır düzelecek.... Bu ve benzeri sorunlar üzerinde hala çalışıyoruz..RebelTurk demiş ki:Ya tam olmuştu girdim ayarlari yaptım bot kasıyodu Dc yedim sonra bir daha ki girişimde çalışmadı home tuşunna basıom bişi yok
silmeyeceksin arkadaşım sadece parmağı kapatıp yeniden açtıktan sonra x33.exe çalıştıracaksın.RebelTurk demiş ki:Sildim yeniden yükledim ama olmuyo ya Neutral
arkadaşlar şuanda iş yerindeyim şimdilik yardımcı olamıyorum akşama girer bakarım tüm sorunlara.RebelTurk demiş ki:Onu yaptım olmadı işte sonra tüm dosyaları sildim yeniden yükledim yine olmadı. ayrica ilk yaptığım zmda da multi client olmadı 2 char açamadım Neutral
walla 4 gözle beklioruz popcorn popcornendorphin demiş ki:arkadaşlar şuanda iş yerindeyim şimdilik yardımcı olamıyorum akşama girer bakarım tüm sorunlara.RebelTurk demiş ki:Onu yaptım olmadı işte sonra tüm dosyaları sildim yeniden yükledim yine olmadı. ayrica ilk yaptığım zmda da multi client olmadı 2 char açamadım Neutral
home çözümü vardaapiah demiş ki:homeye basıom olmuor çözüm varmı Rolling Eyes
acaba serverlarımı kapadılar Idea Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesRaP_KıNg demiş ki:Aykut un yaşadığı hata bendede var!
serverların hepsi crowded Ideaexcellent demiş ki:acaba serverlarımı kapadılar Idea Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesRaP_KıNg demiş ki:Aykut un yaşadığı hata bendede var!
ehuehuehue helal olsun bu gergin ortamda bu espiriyi patlatın ya92aykut demiş ki:evet çok büyük bir hata yaşadım psikolojim alt üst olduRaP_KıNg demiş ki:Aykut un yaşadığı hata bendede var!
kardeş yazıcak başka bişi bulamadınmı