client orjinal client homeye basıyorum bot login diyorum gene olmuyor detective
olmuyo ya bunuda denedim endorphin istersen ben yollim erdemsten istedigini Questionkardeş sanırımm çözdüm sen şimdi srobot u yeni yükledinya o yüzden sor clienti tanıtman lazım yani srobotu bi kere parmaktan çalıştır sro clienti seç sonra oyunundan çık srobot çalışırken x33.exeden bi oyuna girermisin Question
erdemS demiş ki:yha zaten uzulmuyom yarına olur bu bot
degılmı kıbos
yaw kardeş sen bastan anlatırmsın nasıl yaptığını harfi harfine lütfen yükleme aşamsını Rolling Eyesdeukalion demiş ki:uğraştırmak nedemek kardeş elin gavurları senelerdir kullanıyo artık bizde bildiklerimizi paylaşmalıyız inşallah çalışır biz zaten paralı alıyoruz burda amaç alamayan arklarımızda faydalansın Cool
apiah demiş ki:yaw kardeş sen bastan anlatırmsın nasıl yaptığını harfi harfine lütfen yükleme aşamsını Rolling Eyesdeukalion demiş ki:uğraştırmak nedemek kardeş elin gavurları senelerdir kullanıyo artık bizde bildiklerimizi paylaşmalıyız inşallah çalışır biz zaten paralı alıyoruz burda amaç alamayan arklarımızda faydalansın Cool
ilk soruna endo cevap versin sonuçta o daha iii bilir botun login olayını QuestionL3th4L demiş ki:BeyLer herşey Çok güzeL bot Gayet iyi çaLışıyor.. ama Kafama takıLan bişey Var..
Oyuna Girdiğimizde Auto Traing Görünüyor BasabiLiyoruz. Ama Bot'a Login dediğimiz Zaman Auto Traing Kayıp Oldu ! Acaba Diyorum Bu Kredi İle'mi çaLışıyor.. ?
Ve İkinci Sorun ise Şimdide Auto Training'e Bastığımda To far to Training pLace ! Diyor.. Bununda Ne oLduğunu Çözemedim.. Başkasındada Aynı SorunLar oLuyormu?? Acaba ..
2.Sorun ÇözüLdü tşkLer :) Ama Diğerine Harbiden Kafam takıLdı :Sdeukalion demiş ki:ilk soruna endo cevap versin sonuçta o daha iii bilir botun login olayını QuestionL3th4L demiş ki:BeyLer herşey Çok güzeL bot Gayet iyi çaLışıyor.. ama Kafama takıLan bişey Var..
Oyuna Girdiğimizde Auto Traing Görünüyor BasabiLiyoruz. Ama Bot'a Login dediğimiz Zaman Auto Traing Kayıp Oldu ! Acaba Diyorum Bu Kredi İle'mi çaLışıyor.. ?
Ve İkinci Sorun ise Şimdide Auto Training'e Bastığımda To far to Training pLace ! Diyor.. Bununda Ne oLduğunu Çözemedim.. Başkasındada Aynı SorunLar oLuyormu?? Acaba ..
loop ta ayarladığın yerin çok uzak olduğunu sölüyor. adamı kasacağı yere götür loop u orda seç Cool