TBoTmorfeux demiş ki:bot gittiiii geriye ne kaldı simdi
Günün espirisi .)erdemS demiş ki:yha sm aslında extraloob verırde yapmıyo Evil or Very Mad
erdemS demiş ki:zuahhahahaha hacım ne oldu botun omru tukendı
off bee kardeşim şimdi yapılcak işmi bu alla alla yaw. daha yeni oldu bot şimdi açıordum hata vermeye basladı ne bu sadece 10 saat popcornendorphin demiş ki:sm nin kapatılmasının sebebi bu forumdaki sahtoman denilen şahıstır. o kendini hacker zannederken biz onun sm yi kullandığını farketmişiz :) ( Drew_Benton şimdi mesaj attı kişi hakkında) o yüzden serverı kapatıp sm ye yeni bi paket daha ekleyeceğiz. Merak eden arkadaşların bilgisine...
Sabredin Azcıık YA !!!!!!!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Madapiah demiş ki:off bee kardeşim şimdi yapılcak işmi bu alla alla yaw. daha yeni oldu bot şimdi açıordum hata vermeye basladı ne bu sadece 10 saat popcornendorphin demiş ki:sm nin kapatılmasının sebebi bu forumdaki sahtoman denilen şahıstır. o kendini hacker zannederken biz onun sm yi kullandığını farketmişiz :) ( Drew_Benton şimdi mesaj attı kişi hakkında) o yüzden serverı kapatıp sm ye yeni bi paket daha ekleyeceğiz. Merak eden arkadaşların bilgisine...
Ben değil 16 kişi uğraşıyoruz. ortak platformdaerdemS demiş ki:softmod senmı yaptın kardes kapatıp acıyon
way bee Shockedendorphin demiş ki:Ben değil 16 kişi uğraşıyoruz. ortak platformdaerdemS demiş ki:softmod senmı yaptın kardes kapatıp acıyon