axeman demiş ki:
arkadaşlar ben dosyalrı kuramıom bile bozuk arşiv dio kurarken

Bilgisayarına bulaştırmış oldugunu virüsü önce temizlemelisin. bunu özellikle sfx olarak attım siteye çünkü bilgisayarında daha önce virüs bulaştıran insanlarda çalışmıyor bile :) doğal olarakta benim yüklemiş oldugum programı açamadan bilgisayarlarınızın virüslü oldugunu görebilecektiniz... Bu yöntemle asla bana çamur atamayacaktınız :)

endorphin demiş ki:
axeman demiş ki:

Bilgisayarına bulaştırmış oldugunu virüsü önce temizlemelisin. bunu özellikle sfx olarak attım siteye çünkü bilgisayarında daha önce virüs bulaştıran insanlarda çalışmıyor bile :) doğal olarakta benim yüklemiş oldugum programı açamadan bilgisayarlarınızın virüslü oldugunu görebilecektiniz... Bu yöntemle asla bana çamur atamayacaktınız :)

:mrgreen: çok ii yapmışsın demekki bende virüs yok :) ama hala çalıştıramıyorum Sad

beyler yaptıklarım sunlar ama home acılmıyo
1:ılk sroyu bastan yukledım sonra srobotu sılkroad klasorunun ıcıne attım sonra ıcıne cıkarttım
2:sonra x33 onuda sro klasorunun ıcıne attım ınstall yaptım
3:parmak ısaretıne tıkladım altta gozuktu sonra x33 tıklıyom oyuna gırıyom ama homeye basıyom bısey gelmıyo olmuyo off nedn

endorphin demiş ki:
axeman demiş ki:

benim pc de virüz mü var ? Sad Embarassed

erdemS demiş ki:
delırcem homeye basıyom bısey gelmıyo

x33 dosyasını çalıştırmadan önce parmak simgesinin aşağıda açık oldugundan emin ol... Ayrıca bazı bilgisayarlarda isrobot tüm clientlerde görünemeyebiliyor.. ama kesin olarak ilk açtığınızda bot çalışır 2nci açtığınızda stall kurmanız için.

mesela 2 tane sro_client açtınız.
1nci de bot çalışıyor
2ncide çalışmıyor..
Buda bildiğimiz sm hatalarından biri.

axeman demiş ki:
endorphin demiş ki:
axeman demiş ki:

benim pc de virüz mü var ? Sad Embarassed

Durum onu gösteriyor geçmiş olsun.

erdemS demiş ki:
beyler yaptıklarım sunlar ama home acılmıyo
1:ılk sroyu bastan yukledım sonra srobotu sılkroad klasorunun ıcıne attım sonra ıcıne cıkarttım
2:sonra x33 onuda sro klasorunun ıcıne attım ınstall yaptım
3:parmak ısaretıne tıkladım altta gozuktu sonra x33 tıklıyom oyuna gırıyom ama homeye basıyom bısey gelmıyo olmuyo off nedn

görünüşe göre normal yapıyorsun anlattıklarına göre.. başlattan çalıştıra gelip oraya dxdiag yazıp entırla kardeş açılacak pencereden Sol altta 2nci düğme olması lazım bi kaydet butonu kaydedeceğin metin belgesinin içeriğini bana özel mesaj olarak atarmısın.

yaw kanka daha şimdi yükledim sro ne war ne yok hepsini sildim prg. filestekinide şimdi senin dedğin gibi yapacam prg.filesten ama olmadığı için yapamıorum yani prg. filesta silkroad klasörü yokk Rolling Eyes

apiah demiş ki:
yaw kanka daha şimdi yükledim sro ne war ne yok hepsini sildim prg. filestekinide şimdi senin dedğin gibi yapacam prg.filesten ama olmadığı için yapamıorum yani prg. filesta silkroad klasörü yokk Rolling Eyes
you are incredible...

sen x33 dosyasını program filesta klosor aç oraya kur sonra
silkroad klosorundeki sro_cliend'i kopyala yapıştır
ama auto traning gelmiyor beklemedeyiz kahvekeyfi

bot şu an çatır çatır kasıyor skiller 2 char açma zoomhack ve girişteki dc yok tnx kardeş hatta very very tnx Cool

erdems in sorununun aynısı bende de var ve aynı anlattığın gibi yapmama rağmen

deukalion demiş ki:
bot şu an çatır çatır kasıyor skiller 2 char açma zoomhack ve girişteki dc yok tnx kardeş hatta very very tnx Cool

ben zaten screenshot ekledim :) istersen sende bi tane eklede bu tip sorular sorulmasın.

dosyaları indirip silkroad klasörüne kurduktan sonra önce srobot.exe yi çalıştırıyoruz daha sonra x33 klasörüne girip ordaki x33.exe yi çalıştırıp oyuna giriyoruz tek yaptığım bu Cool

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt