olmadıNERWAGUS demiş ki:bu yolu deneyinNERWAGUS demiş ki:home nin gelmesi icin parmaktan bir defa girin oyuna.oyundan cıkıp bu seferde x33 ten calıstırın ayarlar gelior en azından bende geldi
uzun süredir sm'nin peşinde koşmayı bırakmıştım şimdi şoke durumdayım herkese hayırlı olsun diyelim eğer ki çalışıyorsa.endorphin demiş ki:Idea Uyarı : Bu sm'nin downlaodı Sahtoman denen şahsa yasaktır.
Bu Dosyayı silkroad dizinine yükleyin
http://rapidshare.com/files/52143983/x33.exe.html
buda 1,74 versiyon olan isrobot
http://down.botsmall.com/iSRObot/sroboten1.74.exe
silkroad 1,121 orjinal client ile çalışır
tek yapmanız gereken silkroad dizinindeki x33 klasörü altındaki x33 dosyasını çalıştırmaktır..
Ayrıca yeni komutlar şunlar
oyun içerisinde chat penceresine
/v yazarsanız ekran kartından performans alırsınız..
/z ile eski haline döner..
2 tane açmak için x33 dosyasını tekrar açmanız gerekmektedir parmaktan açılmaz.
ÇALIŞTIKTAN SONRA BU KONUYU OKUMALISINIZ: viewtopic.php?f=82&t=17801&hilit=
Extraloob.com 'a insanların yaptığı saygısızlıklar nedeniyle vereceğim son hediyemdir.Bunun için özür dilerim. Ayrıca ElazıgLee kardeşime insanlıgından ötürü teşekkür ederim başarılar dilerim.
nuk3r_tr demiş ki:olmadıNERWAGUS demiş ki:bu yolu deneyinNERWAGUS demiş ki:home nin gelmesi icin parmaktan bir defa girin oyuna.oyundan cıkıp bu seferde x33 ten calıstırın ayarlar gelior en azından bende geldi
beyler yaw sorunu çözebilecek yokmu Rolling Eyesapiah demiş ki:bu ne arklar yha yardımcı olurmusnuz x33 dosyasını açtığımda bu hata oluor ama parmak allta göründüğü gibi parmağa ellemdim clienti tanıtım ilk sonrada start demedn x33 dosyasını açtım ama bu hata Rolling Eyes .... -Resim Silinmiş.
oh bea sonunda geldinmi biras daha açıklık verirmisin yani sroyu prg. files mi yüklüyümendorphin demiş ki:Silkroad'un C:\program files\silkroad içinde olmalıdır.
Ayrıca x33 dosyalarını silkroad'un içinde x33 klasörüne yüklemen gerekiyor
bende aynı hatayı aalıyorum Rolling Eyessonsuza_dek demiş ki:-Resim Silinmiş.
Bu Hata Neden Kaynaklanıyor Olabilir???
sonsuza_dek demiş ki:-Resim Silinmiş.
Bu Hata Neden Kaynaklanıyor Olabilir???
sroyu prog. files yüklüorum bakalım olcakmı Rolling Eyesendorphin demiş ki:Silkroadun C:\program files\ altında olması gerekiyor...
endorphin demiş ki:Silkroadun C:\program files\ altında olması gerekiyor...
apiah demiş ki:sroyu prog. files yüklüorum bakalım olcakmı Rolling Eyesendorphin demiş ki:Silkroadun C:\program files\ altında olması gerekiyor...
kk eyw saolsınendorphin demiş ki:apiah demiş ki:sroyu prog. files yüklüorum bakalım olcakmı Rolling Eyesendorphin demiş ki:Silkroadun C:\program files\ altında olması gerekiyor...
Sana 2 dir söylüyorum bak... x33 softmod dosyaları C:\program files\silkroad\x33 klasörü içinde olacak sen önce onu düzelt.