StarkDrache
Bilgiliyim
StarkDrache demiş ki:-Resim Silinmiş.
Olmuyor !
Hayla Çözümünü Bulamadım Rolling Eyes
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
StarkDrache demiş ki:-Resim Silinmiş.
Olmuyor !
bende D de ama simdi kasıorendorphin demiş ki:apiah demiş ki:sroyu prog. files yüklüorum bakalım olcakmı Rolling Eyesendorphin demiş ki:Silkroadun C:\program files\ altında olması gerekiyor...
Sana 2 dir söylüyorum bak... x33 softmod dosyaları C:\program files\silkroad\x33 klasörü içinde olacak sen önce onu düzelt.
Bazı bilgisayarlarda çalışıyor bi kaç tane daha hata var onlar düzeltiliyor şuanda biz en iyi çalıştırma için standart yüklemeleri öneriyoruz..morfeux demiş ki:C:\Program Files\x33\x33 bende burda hata almadım ama
not defteri cıktı klasorde
ondada bu yazıyor
DLL Init
Version 1.21 / 1.74 Build .01
Checking connection with server
StarkDrache demiş ki:StarkDrache demiş ki:-Resim Silinmiş.
Olmuyor !
StarkDrache demiş ki:StarkDrache demiş ki:-Resim Silinmiş.
Olmuyor !
ben aynısını yapıorum ama benim hata düzelmio :'(endorphin demiş ki:StarkDrache demiş ki:StarkDrache demiş ki:-Resim Silinmiş.
Olmuyor !
yaw arkadaşım laftan anlamıyormusun. size diyorumki sm dosyaları silkroad klasörünün altına açacağınız x33 klasörü içine sokun ordan çalıştırın.
Önce isrobotu elle çalıştırın aşağıya gelsin parmak simgesi sonra x33 programını açın kendisi açılacaktır... Yazıların tamamını okumadan buraya hata yazmayın.
morfeux demiş ki:silkroad klosorundeki clienti kopyala
nasıl yaptın ???StarkDrache demiş ki:Arkadaşlar hatadan kurtuldum ama oyunu açarken ne yapıcaz?
yani nasıl açıcaz?
Çok Basit Ben x033 klasörünün içindekileri sronun içine attım ama komple klasör olark atmak gerekmişsonsuza_dek demiş ki:nasıl yaptın ???StarkDrache demiş ki:Arkadaşlar hatadan kurtuldum ama oyunu açarken ne yapıcaz?
yani nasıl açıcaz?
sonsuza_dek demiş ki:-Resim Silinmiş.
Bu Hata Neden Kaynaklanıyor Olabilir???
bende sorun çözülmedği için yeniden yükledim hadi hyrlısı Rolling Eyesendorphin demiş ki:sonsuza_dek demiş ki:-Resim Silinmiş.
Bu Hata Neden Kaynaklanıyor Olabilir???
sro_clientleriniz 1,121 orjinal olması gerekiyor botsmalldaki Eclientler sorun çıkarabiliyor..Eğer sorunlarınız hala devam ediyorsa sro yu ve x33 ü yeniden kurmanızı öneririm ayrıca her ihtimale karşın sürekli temiz bi silkroad saklayın.