o zmm kullan ma RazzAnT_NuKeR demiş ki:-Resim Silinmiş.
yapma yaa Sad biri için değmez .. sen koyuver bea :))endorphin demiş ki:Biliyorum arkadaşlar herkes bi açıklama bekliyor... Sitede sm yayınını yaparken bu son demiştim zaten ne dediğini ne yaptıgını bilmeyen insanlar yüzünden yayına koyulmayacak yeni versiyon bunu için üzgünüm. Çünkü sm ekibi bunu istemiyor. isteyen herkes yeniden satın alabilecek 2-3 gün içerisinde.. Herkese bol şans.
ayrıca bu konu hakkında açıklama yaptım.. bu bir virüs değildir arkadaşım bu algılanan tehtid yazılımı protect(koruma) için kullanılıyor.. Cracking olaylarına karşı..içeriği okunmaz hale getiriyor doğal olarak antivirüsler okuyamadığı içeriği tehtid olarak algılayabiliyor.. virüsün adında zaten ne oldugu da yazar paket.Crypt diye Paket koruması demektir buda...xtollgax demiş ki:o zmm kullan ma RazzAnT_NuKeR demiş ki:-Resim Silinmiş.
JasonWalker demiş ki:yapma yaa Sad biri için değmez .. sen koyuver bea :))endorphin demiş ki:Biliyorum arkadaşlar herkes bi açıklama bekliyor... Sitede sm yayınını yaparken bu son demiştim zaten ne dediğini ne yaptıgını bilmeyen insanlar yüzünden yayına koyulmayacak yeni versiyon bunu için üzgünüm. Çünkü sm ekibi bunu istemiyor. isteyen herkes yeniden satın alabilecek 2-3 gün içerisinde.. Herkese bol şans.
bunu yazacağın kadar çalıştıramayanara yardım etseydin daha faydalı olurdu !!!92aykut demiş ki:buda bana kapak olsuntherealone demiş ki:
ordaki cleck here diye bi yazı var here a tıkla ana sayfaya atıyoElazigLee demiş ki:ben endorphine tekrar tekrar teşekkür ediyorum...
yanlız sitedeki üyeliğime birşey oldu yada yapılanmadan dolayı giriş yapılmıyor Confused
açılmıo yaw :Sendorphin demiş ki:Oyuna parmaktan girmeyeceksin isrobotu çalıştıracaksın sonra silkroad dizinindeki x33 klasöründeki programdan açacaksın..oyun açılacaktır botla beraber.