allah askına home tusuna basıyom bendede cıkmıuyo bısey lutfen nasıl yapcam
bilader ben gece calisiyorum musade ette gunduzleri uyuyum sabah sorunu olan arkadaslara yardimci olmaya calistim daha yeni uyandim simdi sorunu olanların sorunlarıyla ilgilenebilirimanilmaco demiş ki:bunu yazacağın kadar çalıştıramayanara yardım etseydin daha faydalı olurdu !!!92aykut demiş ki:buda bana kapak olsuntherealone demiş ki:
haeuhuaehau daha bismillah yeni oturdum pc basinaElazigLee demiş ki:çalışmıyor alternatif sunma versiyon değişti
Jigsaw demiş ki:@Nakamura; Dostum Extraloop değil Extraloob imzanda yanlış yazmışsın.
Arkadaş yanımda PM atsana oğlum adam hayatta görmez. Görürse top olim demişti gördün helal olsun!Nakamura demiş ki:Jigsaw demiş ki:@Nakamura; Dostum Extraloop değil Extraloob imzanda yanlış yazmışsın.
ayıppp Embarassed Embarassed loop all activity bot dan aklımamı kalmış ne nese saol uyarın için hemen düzeltiom extraokk
arkadaşını geçmiş olsun dilerklerimi ilet:) napalım burda yeniyiz öğrencez daha:)Jigsaw demiş ki:Arkadaş yanımda PM atsana oğlum adam hayatta görmez. Görürse top olim demişti gördün helal olsun!Nakamura demiş ki:Jigsaw demiş ki:@Nakamura; Dostum Extraloop değil Extraloob imzanda yanlış yazmışsın.
ayıppp Embarassed Embarassed loop all activity bot dan aklımamı kalmış ne nese saol uyarın için hemen düzeltiom extraokk
Jigsaw demiş ki:@Nakamura; Dostum Extraloop değil Extraloob imzanda yanlış yazmışsın.