inmiyor bu yaw Rolling Eyes İndirebilen var mı ?
senin charın çöp olduysa biz napalım yani bende bıraktım avrupa gelince çinli charımı :S avrupalıların tek avantajını hileyle elinden almış oluyorsunuz böyleceKemalist demiş ki:Siz Böyle Diyorsunuzda Benimde 65 Level Blade Charım Avrupanın Gelmesiyle Çöp Oldu Ben Napayım
arkadaşım isteyen istediği gibi davranabilir burası özgür bi forum sen istemiyon diye ben konumu silemem ExclamationDarkDivision demiş ki:Kimse kusura bakmasın ama bunu buraya koymak tam bir kıskançlık Sad
Lütfen silin şu programı veya her neyse Evil or Very Mad
senin charın çöp olduysa biz napalım yani bende bıraktım avrupa gelince çinli charımı :S avrupalıların tek avantajını hileyle elinden almış oluyorsunuz böyleceKemalist demiş ki:Siz Böyle Diyorsunuzda Benimde 65 Level Blade Charım Avrupanın Gelmesiyle Çöp Oldu Ben Napayım
Cvp Süper GAyet Süper Bir media Kendisine Tsk Ederiz Paylaşımlarının DEWAMINI BEKLERİZ extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk extraokkJasonWalker demiş ki:arkadaşım isteyen istediği gibi davranabilir burası özgür bi forum sen istemiyon diye ben konumu silemem ExclamationDarkDivision demiş ki:Kimse kusura bakmasın ama bunu buraya koymak tam bir kıskançlık Sad
Lütfen silin şu programı veya her neyse Evil or Very Mad
bendeDnA demiş ki:indiriyorum yorumlarımı yazarım ayrıca bu tepki gösterenlerin hepsininde rogue veya wizard olduğunada adım gibi eminim
şimdi bir anket yapsak oyun böylemi daha güzel yoksa önceki dahamı güzeldi diye sence sonuç ne çıkar joymax oyuna heyecan katcam diye ... agzına oyunun :?!!!€xtrem€_ßoy demiş ki:bu chinlilerin ezikliğini gösterir !!! bu yollara baş vurduğunuza göre