Journalist
Aileden
Joymaxda işini bilio bunwangların rengini ve ismini deiştirim samarkand a koymuşlar sizi böle kandırmışlar herhalde€xtrem€_ßoy demiş ki:böyle daha güzel bence yeni karakter yeni şehirler yeni moblar Razz
Joymaxda işini bilio bunwangların rengini ve ismini deiştirim samarkand a koymuşlar sizi böle kandırmışlar herhalde€xtrem€_ßoy demiş ki:böyle daha güzel bence yeni karakter yeni şehirler yeni moblar Razz
afiyet olsunDnA demiş ki:test edildi onaylandı indirdim çalışıyo oyuncular stealth yada invisible basıyo ama siz normal bi oyuncu gibi görebiliyosunuz
eline koluna sağlık jason
extrabeerRaPLeX demiş ki:Süpersin hocam. Tam benm C0LD'un 80 oldugu zamana denkgelmeseydi daha iyi olurdu
ne alakası var istanbulda ve semerkand ta sungsunglar dışında benzer bi canavar yok bizi değilde seni kandırmışlar Winkefsanesrocu demiş ki:Joymaxda işini bilio bunwangların rengini ve ismini deiştirim samarkand a koymuşlar sizi böle kandırmışlar herhalde€xtrem€_ßoy demiş ki:böyle daha güzel bence yeni karakter yeni şehirler yeni moblar Razz
+1905WithNoFear demiş ki:Ozaman Eu Olmanın Avantajı Kalmaz...
bende daggerim bu program buraya konurmu simdi Evil or Very Madbabal2 demiş ki:+1905WithNoFear demiş ki:Ozaman Eu Olmanın Avantajı Kalmaz...
bence çok kötü oldu , bende rogue yim ne anlamı kaldıki ozaman , bu oyun yakın zamanda knight kadar berbatlaşır ,joymaxda her bulunan pk2 edit bug değil diye bişey demicek ne anladık biz srodan euroda Evil or Very Mad
bu iyiligi yaparsan süper olurilkercindik demiş ki:Bence de bu programın buraya konmaması gerekirdi.
Sanki Silkroad'ın berbatlaşmasına yardım ediyoruz gibi.
Jason, paylaşman iyi bir şey ama bu tür programlar iyi değil.
Ben de yollayayım bir rapor.
ps:Jason kötü anlamda söylemiyorum Wink