Bu Günlerde Rapidde bi sorun war 5kb hızında indiriyorum Evil or Very Mad Neutral Evil or Very Mad Idea

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
RaPLeX demiş ki:
Bu Günlerde Rapidde bi sorun war 5kb hızında indiriyorum Evil or Very Mad Neutral Evil or Very Mad Idea
Rapidde Değil TTnette Anamızı Ağlattılar Rolling Eyes

Net_Warrior demiş ki:
LiSTeNMe demiş ki:
Peki adama atack yapabiliyozmu :lolmuch: :lolmuch:
yok oturup izliyon film izler gibi Exclamation Dalgamı geciyosun bak alayımızın siniri bozuk zaten Evil or Very Mad
sakin ..hitaplarına dikkat et.

bu dosya şuanda yabancı forum sitelerinde cirit atıyor.yani yabancılar çoktan kullanmaya başladı.
siz istiyorsunuzki yabancılar kullansın bizimkiler baksın.ben buna müsaade edemem

JasonWalker demiş ki:
Net_Warrior demiş ki:
LiSTeNMe demiş ki:
yok oturup izliyon film izler gibi Exclamation Dalgamı geciyosun bak alayımızın siniri bozuk zaten Evil or Very Mad

bu dosya şuanda yabancı forum sitelerinde cirit atıyor.yani yabancılar çoktan kullanmaya başladı.
siz istiyorsunuzki yabancılar kullansın bizimkiler baksın.ben buna müsaade edemem
Confused daha demin eventte adamın birisi görünmezleri gösteren pottan kullanmadan ve skill kullanmadan bana dalmıstı bende hayret etmistim nası oluyo diye Confused

JasonWalker demiş ki:
Net_Warrior demiş ki:
LiSTeNMe demiş ki:

eed ztn demin kullanan bi xbow a rastladm.. ne oldu?? tek yediği şey küfür Exclamation

Pk2edit ne yaptgını göstersen daha makbule gecerdi bunu indirmek uzun sürer :lolmuch:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Net_Warrior demiş ki:
bu program yabancı biri tarafından yapıldı demi ?
Ewet

Yani Burada Verilmese Tek Fark Sizi Türkler Değilde Yabancılar Kesecek

Morwena

Buralıyım
ya beyler bu da bir paylaşım neden dırdırını yapıyorsunuz anlamadım ...
isteyen kullanır isteyen kullanmaz tmm bu program europe charlar için kötü ancak paylaşım paylaşımdır Wink

JasonWalker demiş ki:
Net_Warrior demiş ki:
LiSTeNMe demiş ki:

düşene bi tekmede biz vuralım yani...:S

yalnız burda sadece yabancılar roque olmuyor, roque Türklerde var onlar bakmak zorunda kalıyor ... :S

DnA

rank8
boşa tartışıyosunuz atı alan üsküdarı geçmiş zaten joymaxada istediniz kadar rapor edin onlar daha yaptıkları eventte mob çıkmasını sağlayamıyo bunumu önleyecek

ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste gizlenipte keserek sinir ettiğiniz insanların ahı tutmuştur belki :mrgreen:

DnA demiş ki:
boşa tartışıyosunuz atı alan üsküdarı geçmiş zaten joymaxada istediniz kadar rapor edin onlar daha yaptıkları eventte mob çıkmasını sağlayamıyo bunumu önleyecek

ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste gizlenipte keserek sinir ettiğiniz insanların ahı tutmuştur belki :mrgreen:
poseidonda Ice_T var bilirsin. zamanında çok uyuz etmişti beni. şu anda onu uyuz ediyorum :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
JasonWalker demiş ki:
Hızlı ve Öfkeli demiş ki:
Joymax bu olayı yok edebilirmi yani artık hep böylemi olucak yoksa düzeltirlermi Question
kolay kolay düzeltilemez.
+1881 Kendi Pcmizdeki Oynama Sonuçta Rolling Eyes Anca Pk2 Kodlarını Değiştirir Biraz Daha Oyalar Milleti Wink

Yukarı Alt