Rapidde Değil TTnette Anamızı Ağlattılar Rolling EyesRaPLeX demiş ki:Bu Günlerde Rapidde bi sorun war 5kb hızında indiriyorum Evil or Very Mad Neutral Evil or Very Mad Idea
mucXNet_Warrior demiş ki:Jason senden hic bu kadar nefret etmemistim Razz
yok oturup izliyon film izler gibi Exclamation Dalgamı geciyosun bak alayımızın siniri bozuk zaten Evil or Very MadLiSTeNMe demiş ki:Peki adama atack yapabiliyozmu
sakin ..hitaplarına dikkat et.Net_Warrior demiş ki:yok oturup izliyon film izler gibi Exclamation Dalgamı geciyosun bak alayımızın siniri bozuk zaten Evil or Very MadLiSTeNMe demiş ki:Peki adama atack yapabiliyozmu
Confused daha demin eventte adamın birisi görünmezleri gösteren pottan kullanmadan ve skill kullanmadan bana dalmıstı bende hayret etmistim nası oluyo diye ConfusedJasonWalker demiş ki:sakin ..hitaplarına dikkat et.Net_Warrior demiş ki:yok oturup izliyon film izler gibi Exclamation Dalgamı geciyosun bak alayımızın siniri bozuk zaten Evil or Very MadLiSTeNMe demiş ki:Peki adama atack yapabiliyozmu
bu dosya şuanda yabancı forum sitelerinde cirit atıyor.yani yabancılar çoktan kullanmaya başladı.
siz istiyorsunuzki yabancılar kullansın bizimkiler baksın.ben buna müsaade edemem
eed ztn demin kullanan bi xbow a rastladm.. ne oldu?? tek yediği şey küfür ExclamationJasonWalker demiş ki:sakin ..hitaplarına dikkat et.Net_Warrior demiş ki:yok oturup izliyon film izler gibi Exclamation Dalgamı geciyosun bak alayımızın siniri bozuk zaten Evil or Very MadLiSTeNMe demiş ki:Peki adama atack yapabiliyozmu
bu dosya şuanda yabancı forum sitelerinde cirit atıyor.yani yabancılar çoktan kullanmaya başladı.
siz istiyorsunuzki yabancılar kullansın bizimkiler baksın.ben buna müsaade edemem
EwetNet_Warrior demiş ki:bu program yabancı biri tarafından yapıldı demi ?
EwetNet_Warrior demiş ki:bu program yabancı biri tarafından yapıldı demi ?
JasonWalker demiş ki:sakin ..hitaplarına dikkat et.Net_Warrior demiş ki:yok oturup izliyon film izler gibi Exclamation Dalgamı geciyosun bak alayımızın siniri bozuk zaten Evil or Very MadLiSTeNMe demiş ki:Peki adama atack yapabiliyozmu
poseidonda Ice_T var bilirsin. zamanında çok uyuz etmişti beni. şu anda onu uyuz ediyorumDnA demiş ki:boşa tartışıyosunuz atı alan üsküdarı geçmiş zaten joymaxada istediniz kadar rapor edin onlar daha yaptıkları eventte mob çıkmasını sağlayamıyo bunumu önleyecek
ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste gizlenipte keserek sinir ettiğiniz insanların ahı tutmuştur belki
kolay kolay düzeltilemez.Hızlı ve Öfkeli demiş ki:Joymax bu olayı yok edebilirmi yani artık hep böylemi olucak yoksa düzeltirlermi Question
+1881 Kendi Pcmizdeki Oynama Sonuçta Rolling Eyes Anca Pk2 Kodlarını Değiştirir Biraz Daha Oyalar Milleti WinkJasonWalker demiş ki:kolay kolay düzeltilemez.Hızlı ve Öfkeli demiş ki:Joymax bu olayı yok edebilirmi yani artık hep böylemi olucak yoksa düzeltirlermi Question