bunu sro formuna bildirmek gerekio. bn suana kadr oyunda baskasının haklarını kısıtlayan herkangi bir program weya bişi görmedim.. eger görünmezleri görmek istiosan 30k ya git pot al prfssionalca oynunu oyna.. bnce kötü bi paylasım.
çok ayıp çokkkk okadar emeğe saygısızlık yapmayalım adamlar gece gündüz demeden char kasıyorlar siz en önemli hamlesini kesiyorsunuz...ffearless demiş ki:konu gidici gibi linki hemen stoklara ekleyeyim Razz
eline sağlık jason
orada öyle joymaxa kalmış herşey :S ozamanda bittik demekJasonWalker demiş ki:arkadaşlar ben paylaşmasam başka bi site mutlaka paylaşacak ve yine kullanılacak .. isteyen kullanır burası özgür bir forum .. ben size gıcıklık olsun diye koymadım bu programı .. isteyen kullanır istemeyen kullanmaz !..
İşte bu sitelerden biri biz olmayalım.JasonWalker demiş ki:arkadaşlar ben paylaşmasam başka bi site mutlaka paylaşacak ve yine kullanılacak .. isteyen kullanır burası özgür bir forum .. ben size gıcıklık olsun diye koymadım bu programı .. isteyen kullanır istemeyen kullanmaz !..
dogru diosun ama kards dünyanın en büyük sro form u burası.. dierlerinde yayımlansa bile ne kadr rabet görür? blki onlarda bu forumdan calcak ExclamationJasonWalker demiş ki:arkadaşlar ben paylaşmasam başka bi site mutlaka paylaşacak ve yine kullanılacak .. isteyen kullanır burası özgür bir forum .. ben size gıcıklık olsun diye koymadım bu programı .. isteyen kullanır istemeyen kullanmaz !..
ama hakkımız yeniyor ben dagger açmışım gizlenip suikastçi olayım diye sen bunu engellersen ne anladık o iştenMorwena demiş ki:Evet bu bir programdır kiminin işine yarar kiminin yaramaz !
Paylaşmak özgürdür kısıtlanamaz!
saygıyla bir alakası yok,ona bakarsan botla kasmak azda olsa elle kasan adama büyük saygısızlık yapmaktır..avrupa çarın olduğu için senin için kötü birşey ama pvp çağırınca gelmeyen ve olmadık yerde görünmez olup sana dalsalar sende beğenirsin€xtrem€_ßoy demiş ki:çok ayıp çokkkk okadar emeğe saygısızlık yapmayalım adamlar gece gündüz demeden char kasıyorlar siz en önemli hamlesini kesiyorsunuz...ffearless demiş ki:konu gidici gibi linki hemen stoklara ekleyeyim Razz
eline sağlık jason
+1 bu mantığa uyacak olursak bot paylaşımlarınıda yapmamak gerekir.. hiçbir programın crack ini koymamamız gerekir..ffearless demiş ki:saygıyla bir alakası yok,ona bakarsan botla kasmak azda olsa elle kasan adama büyük saygısızlık yapmaktır..avrupa çarın olduğu için senin için kötü birşey ama pvp çağırınca gelmeyen ve olmadık yerde görünmez olup sana dalsalar sende beğenirsin€xtrem€_ßoy demiş ki:çok ayıp çokkkk okadar emeğe saygısızlık yapmayalım adamlar gece gündüz demeden char kasıyorlar siz en önemli hamlesini kesiyorsunuz...ffearless demiş ki:konu gidici gibi linki hemen stoklara ekleyeyim Razz
eline sağlık jason
e kardeşim beğenmiyorsan sende roque aç bu bot gibi değil direk chara etki ediyor full sp farmlı charı çöpe mi atayım şimdi :Sffearless demiş ki:saygıyla bir alakası yok,ona bakarsan botla kasmak azda olsa elle kasan adama büyük saygısızlık yapmaktır..avrupa çarın olduğu için senin için kötü birşey ama pvp çağırınca gelmeyen ve olmadık yerde görünmez olup sana dalsalar sende beğenirsin€xtrem€_ßoy demiş ki:çok ayıp çokkkk okadar emeğe saygısızlık yapmayalım adamlar gece gündüz demeden char kasıyorlar siz en önemli hamlesini kesiyorsunuz...ffearless demiş ki:konu gidici gibi linki hemen stoklara ekleyeyim Razz
eline sağlık jason
o zaman bot kullanmakta baskasının hakkını kısıtlar çok güzel düşünmüşün ama düşün sen kullanma fakat kullanan elbet cıkacaktır ondan sonra kendini enayi gibi hisserdin bende ilk bot cıktıgında kullanmadım baktım millet pvpde dalga gecıyor sonra basladım bot kullanmayaumutTR demiş ki:bunu sro formuna bildirmek gerekio. bn suana kadr oyunda baskasının haklarını kısıtlayan herkangi bir program weya bişi görmedim.. eger görünmezleri görmek istiosan 30k ya git pot al prfssionalca oynunu oyna.. bnce kötü bi paylasım.
yaw bu bot kullanmak gibi bişi değil benim char roque ben kullansam ne olur kullanmasam ne ? ozaman msj atan arkadaştan biri gibi dessperate ve extreme açınca düşen defansı iptal etsinler görünmez olmasakta olur yada sizin defans bufflarınızı alsınlar bunun gibi bişi işte...RollsRoyce demiş ki:o zaman bot kullanmakta baskasının hakkını kısıtlar çok güzel düşünmüşün ama düşün sen kullanma fakat kullanan elbet cıkacaktır ondan sonra kendini enayi gibi hisserdin bende ilk bot cıktıgında kullanmadım baktım millet pvpde dalga gecıyor sonra basladım bot kullanmayaumutTR demiş ki:bunu sro formuna bildirmek gerekio. bn suana kadr oyunda baskasının haklarını kısıtlayan herkangi bir program weya bişi görmedim.. eger görünmezleri görmek istiosan 30k ya git pot al prfssionalca oynunu oyna.. bnce kötü bi paylasım.
+1905€xtrem€_ßoy demiş ki:yaw bu bot kullanmak gibi bişi değil benim char roque ben kullansam ne olur kullanmasam ne ? ozaman msj atan arkadaştan biri gibi dessperate ve extreme açınca düşen defansı iptal etsinler görünmez olmasakta olur yada sizin defans bufflarınızı alsınlar bunun gibi bişi işte...RollsRoyce demiş ki:o zaman bot kullanmakta baskasının hakkını kısıtlar çok güzel düşünmüşün ama düşün sen kullanma fakat kullanan elbet cıkacaktır ondan sonra kendini enayi gibi hisserdin bende ilk bot cıktıgında kullanmadım baktım millet pvpde dalga gecıyor sonra basladım bot kullanmayaumutTR demiş ki:bunu sro formuna bildirmek gerekio. bn suana kadr oyunda baskasının haklarını kısıtlayan herkangi bir program weya bişi görmedim.. eger görünmezleri görmek istiosan 30k ya git pot al prfssionalca oynunu oyna.. bnce kötü bi paylasım.