oke sana kolay gelsin daha yazmıcam mesaj sayısını yükseltmek içn sanki bi bahane gibi görülmesin sora arkiler ben yemeğe hehe afiyet olsunlar için sağol diom ayrı mesaj yazmıom zuha
oke kahramanım benim sustum vallaPennywise demiş ki:olaya el atma zamanı geldi galiba,kim nasıl imza istiyorsa(imzada kullanılacak karakter,kullanılacak renkler,ve üstüne yazılmasını istediğiniz yazı) bana öm olarak atsın,yanlız eksik bilgi ile yaptığınız talepler karşılıksız kalacaktır bilginize Wink
buarada bu topic altında daha fazla ''imza talebi dışında'' msj yazıp konuyu bulandırmayın lütfen topic karışmasın
gönderdim :)Pennywise demiş ki:olaya el atma zamanı geldi galiba,kim nasıl imza istiyorsa(imzada kullanılacak karakter,kullanılacak renkler,ve üstüne yazılmasını istediğiniz yazı) bana öm olarak atsın,yanlız eksik bilgi ile yaptığınız talepler karşılıksız kalacaktır bilginize Wink
buarada bu topic altında daha fazla ''imza talebi dışında'' msj yazıp konuyu bulandırmayın lütfen topic karışmasın
BEN İMZAMI KULLANMAYI BİLEMİYORUM YARDIM EDERMİSİN ÖĞRETİRMİSİNSilkroadcı-fan-club demiş ki:gönderdim :)Pennywise demiş ki:olaya el atma zamanı geldi galiba,kim nasıl imza istiyorsa(imzada kullanılacak karakter,kullanılacak renkler,ve üstüne yazılmasını istediğiniz yazı) bana öm olarak atsın,yanlız eksik bilgi ile yaptığınız talepler karşılıksız kalacaktır bilginize Wink
-Resim Silinmiş.Morwena demiş ki:yaw birisi yapmıyo mu benımm avatarımı ...
anlattım ama gerilere bak Ideasorale demiş ki:BEN İMZAMI KULLANMAYI BİLEMİYORUM YARDIM EDERMİSİN ÖĞRETİRMİSİNSilkroadcı-fan-club demiş ki:gönderdim :)Pennywise demiş ki:olaya el atma zamanı geldi galiba,kim nasıl imza istiyorsa(imzada kullanılacak karakter,kullanılacak renkler,ve üstüne yazılmasını istediğiniz yazı) bana öm olarak atsın,yanlız eksik bilgi ile yaptığınız talepler karşılıksız kalacaktır bilginize Wink
bu imzadaki kullandığın brush ı rica etsem bana upload edermisinPennywise demiş ki:silkroadcı-fan-club ın imzası
-Resim Silinmiş.
yada bu(bikaç efekt fazlası varPennywise demiş ki:silkroadcı-fan-club ın imzası
-Resim Silinmiş.