kardeş bu 2. imza isteyişim sende n ama o imzayı grnce içim kığır kıpır oldu banada sagopa vekolera nın oldugu kendi kafan göre imza yaparmısın

A

Anonymous

Guest
Ben imza ve avatar istegimi 2. kez geri çekiyorum benle ilgilenen yok 1.5 haftadır beklioz ama 1 saat once yazanın isteği oluyor
kader ...

Thief_ demiş ki:
Ulucay demiş ki:
kardeş bu 2. imza isteyişim sende n ama o imzayı grnce içim kığır kıpır oldu banada sagopa vekolera nın oldugu kendi kafan göre imza yaparmısın
sanırım herkse birer kere yapılıyor..
Baska isteyenede sanırım cezai işlem uygulanıyor ama bilmiyorum..
(kolerada fena değil hani :lol: )
ok tama bişy istmeiyom yha

theilker demiş ki:
Ben imza ve avatar istegimi 2. kez geri çekiyorum benle ilgilenen yok 1.5 haftadır beklioz ama 1 saat once yazanın isteği oluyor
kader ...
boşuna tavır yapıosun bak ilk msj da yazmışım bi kere istemek die ve sana yapıldı
sana yapıldığı için bu msj ı da göze alarak kimse sana imza yapmak zorunda değil Wink benim de vaktim çok az oluor

A

Anonymous

Guest
nuk3r_tr demiş ki:
theilker demiş ki:
kader ...
boşuna tavır yapıosun bak ilk msj da yazmışım bi kere istemek die ve sana yapıldı
sana yapıldığı için bu msj ı da göze alarak kimse sana imza yapmak zorunda değil Wink benim de vaktim çok az oluor
bazı arkadaslra 2-3 belki 4 kez yapıldı ama muhatap olmama bile deymez isteyende kabahat

yahuuu bende istemiştmmm Sad hayko oljkk ynnda qKr yzckkdı iLk ti hemde 4. isteyenleri bıraknda bize ypn bnce ilk önce Confused

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
theilker demiş ki:
nuk3r_tr demiş ki:
theilker demiş ki:
kader ...
bazı arkadaslra 2-3 belki 4 kez yapıldı ama muhatap olmama bile deymez isteyende kabahat
ben kime 4 kere yapmışım bırak 4 ü 2 yi bulursan tmm diycem haklısın

Yukarı Alt