okadar oldumu yaw:(kırmassın heralde beninuk3r_tr demiş ki:hayır bu 3. oluyor Confused
ok tama bişy istmeiyom yhaThief_ demiş ki:sanırım herkse birer kere yapılıyor..Ulucay demiş ki:kardeş bu 2. imza isteyişim sende n ama o imzayı grnce içim kığır kıpır oldu banada sagopa vekolera nın oldugu kendi kafan göre imza yaparmısın
Baska isteyenede sanırım cezai işlem uygulanıyor ama bilmiyorum..
(kolerada fena değil hani )
boşuna tavır yapıosun bak ilk msj da yazmışım bi kere istemek die ve sana yapıldıtheilker demiş ki:Ben imza ve avatar istegimi 2. kez geri çekiyorum benle ilgilenen yok 1.5 haftadır beklioz ama 1 saat once yazanın isteği oluyor
kader ...
Ya Ne ÜsüLüosun Dehşet-üL VAHŞET OLMUŞ HACI :dnuk3r_tr demiş ki:olmuşmu yaw ben olmadı die üzülüodum
Hazır resim üzerine sadece Kartezyenx yazılmışKartezyeNX demiş ki:Ya Ne ÜsüLüosun Dehşet-üL VAHŞET OLMUŞ HACI :dnuk3r_tr demiş ki:olmuşmu yaw ben olmadı die üzülüodum
zuahahahRonin demiş ki:Hazır resim üzerine sadece Kartezyenx yazılmışKartezyeNX demiş ki:Ya Ne ÜsüLüosun Dehşet-üL VAHŞET OLMUŞ HACI :dnuk3r_tr demiş ki:olmuşmu yaw ben olmadı die üzülüodum
bazı arkadaslra 2-3 belki 4 kez yapıldı ama muhatap olmama bile deymez isteyende kabahatnuk3r_tr demiş ki:boşuna tavır yapıosun bak ilk msj da yazmışım bi kere istemek die ve sana yapıldıtheilker demiş ki:Ben imza ve avatar istegimi 2. kez geri çekiyorum benle ilgilenen yok 1.5 haftadır beklioz ama 1 saat once yazanın isteği oluyor
kader ...
sana yapıldığı için bu msj ı da göze alarak kimse sana imza yapmak zorunda değil Wink benim de vaktim çok az oluor
Ya Bi tanede Sen PatLat Bi Bomba ŞöyLe Biraz Daha Büyük Arka Plan Kırmızı FelanRonin demiş ki:Hazır resim üzerine sadece Kartezyenx yazılmışKartezyeNX demiş ki:Ya Ne ÜsüLüosun Dehşet-üL VAHŞET OLMUŞ HACI :dnuk3r_tr demiş ki:olmuşmu yaw ben olmadı die üzülüodum
ben imzamı nasıl upload edip yerine koyucam anlamadım yapamadım bi yardım edermisinPennywise demiş ki:büyük olamaz yaptıgım butun imzalar aynı boyuttadır benim.
vıss bunun aynısını banada yapmıstınıznuk3r_tr demiş ki:-Resim Silinmiş.
fazla imza göz çıkarmazTWEETY demiş ki:vıss bunun aynısını banada yapmıstınıznuk3r_tr demiş ki:-Resim Silinmiş.
bende saten senden (ç)aldım baktım kullanmıyonTWEETY demiş ki:vıss bunun aynısını banada yapmıstınıznuk3r_tr demiş ki:-Resim Silinmiş.
ben kime 4 kere yapmışım bırak 4 ü 2 yi bulursan tmm diycem haklısıntheilker demiş ki:bazı arkadaslra 2-3 belki 4 kez yapıldı ama muhatap olmama bile deymez isteyende kabahatnuk3r_tr demiş ki:boşuna tavır yapıosun bak ilk msj da yazmışım bi kere istemek die ve sana yapıldıtheilker demiş ki:Ben imza ve avatar istegimi 2. kez geri çekiyorum benle ilgilenen yok 1.5 haftadır beklioz ama 1 saat once yazanın isteği oluyor
kader ...
sana yapıldığı için bu msj ı da göze alarak kimse sana imza yapmak zorunda değil Wink benim de vaktim çok az oluor
aynen katılıomqker7 demiş ki:yahuuu bende istemiştmmm Sad hayko oljkk ynnda qKr yzckkdı iLk ti hemde 4. isteyenleri bıraknda bize ypn bnce ilk önce Confused