ulucaya 3. demedinmi ben mi körüm
iyide nereye upload etcem Exclamationnuk3r_tr demiş ki:ilk önce resmi upload et sana verdiği en alttaki linki kopyala bu siteden kullanıcı kontrol paneline gir profiliniz bölümünden imzanız a gel sonraimg lerin içine kopyaladığın linki yapıştır
imza çok şekil yanlız bitirdi beni beahMorwena demiş ki:nuker ordaysan ve işin yoksa benım imzama gore bir avatar yapabilirsen sevinirim şimdiden çok saol...
bencedePennywise demiş ki:imza çok şekil yanlız bitirdi beni beahMorwena demiş ki:nuker ordaysan ve işin yoksa benım imzama gore bir avatar yapabilirsen sevinirim şimdiden çok saol...
ulucaya 3. dedim ama yaptımmı ? bişi diyosunuz bari kanıtla söleyinevilcemre demiş ki:ulucaya 3. demedinmi ben mi körüm
ok konuyu kapatak zaten moralim bozuknuk3r_tr demiş ki:ulucaya 3. dedim ama yaptımmı ? bişi diyosunuz bari kanıtla söleyinevilcemre demiş ki:ulucaya 3. demedinmi ben mi körüm
ya benim imza noldu ?nuk3r_tr demiş ki:yaparım tmm ama biras sakin daha yeni geldim eve
kötü bişi demedim sordm ya burda mesaj ata ata mesaj sayım coştuMorwena demiş ki:allah alla Evil or Very Mad şakasına söledim ben onu Wink