Al sanada bir imza extraokkLeaDeR_ demiş ki:banada bi imza yapacak yokmuLeaDeR_ demiş ki:bana bi imza yapabilecek varmı ?_ extraokk
- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Al sanada bir imza extraokkLeaDeR_ demiş ki:banada bi imza yapacak yokmuLeaDeR_ demiş ki:bana bi imza yapabilecek varmı ?_ extraokk
çok güzel olmuş çok saol extraokkDeePSouL demiş ki:Al sanada bir imza extraokkLeaDeR_ demiş ki:banada bi imza yapacak yokmuLeaDeR_ demiş ki:bana bi imza yapabilecek varmı ?_ extraokk
- Resim Silinmiş.
Bana mı dedin ??? İstersen yaparım ama extraokkseljuk demiş ki:kardeş benim imzamı birine yaptırmıştım ama hatırlamıyorum ama sen daha güzel imzalar yapıyorsun orası kesin valla extraokk neyse bu imzanın üzerinde değişiklik yapabilirmisin arka resim aynı olabilir ancak yazılardan lv=6x değilde 7x olsun malum imza eski lv atladık yada sen güzel bir arkada plan bulup
lv=7x
nick:_BaRo_
server:saturn
guild:Born2fight*__Tamara__
rogue-crossbow
yazarsan sevinirim bendeki imzadan daha ii olacağına eminim extraokk
arklar plz ilgilenın bi imzacık istiorm hmmkasirga32 demiş ki:bnde rica ediorm bi tane ustunde _M3LANKOLiA_ yazan
simdididen tesekkurler
Nasıl imza olsun ??RyuKenJin demiş ki:yaw beyler 1 aydır bı ımza ve avatar ıstedım ama hıç ılgılenen olmadı lutfen artık ıllgılenır mısınız Sad
evet kardeş yaparsan çok memnun olurumDeePSouL demiş ki:Bana mı dedin ??? İstersen yaparım ama extraokkseljuk demiş ki:kardeş benim imzamı birine yaptırmıştım ama hatırlamıyorum ama sen daha güzel imzalar yapıyorsun orası kesin valla extraokk neyse bu imzanın üzerinde değişiklik yapabilirmisin arka resim aynı olabilir ancak yazılardan lv=6x değilde 7x olsun malum imza eski lv atladık yada sen güzel bir arkada plan bulup
lv=7x
rogue-crossbow
seljuk demiş ki:evet kardeş yaparsan çok memnun olurumDeePSouL demiş ki:Bana mı dedin ??? İstersen yaparım ama extraokkseljuk demiş ki:kardeş benim imzamı birine yaptırmıştım ama hatırlamıyorum ama sen daha güzel imzalar yapıyorsun orası kesin valla extraokk neyse bu imzanın üzerinde değişiklik yapabilirmisin arka resim aynı olabilir ancak yazılardan lv=6x değilde 7x olsun malum imza eski lv atladık yada sen güzel bir arkada plan bulup
lv=7x
rogue-crossbow
Lütfen ilgilenirmisiniz!!! tşklerBy_Sheytan demiş ki:Yomu Bi imza Bana By_Sheytan yazarmısınız güzelbi animasyon üzerine
kafana gore takıl ama cıx bısey olsun :)DeePSouL demiş ki:Nasıl imza olsun ??RyuKenJin demiş ki:yaw beyler 1 aydır bı ımza ve avatar ıstedım ama hıç ılgılenen olmadı lutfen artık ıllgılenır mısınız Sad
upupupupupupupTheOne demiş ki:upTheOne demiş ki:lütfen banada bi imza ve avatar thieflikle ilgili TheOne yazsın lütfen
up
up