- Resim Silinmiş.Xray demiş ki:bende avatarımla uyumlu bi imza alabilirmiyim
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
- Resim Silinmiş.Xray demiş ki:bende avatarımla uyumlu bi imza alabilirmiyim
nasıl bişi istedigini sölersen yardım edebilirzbide bana yapın nolur ya nolurrrr hadi bekliyorum 2 aydır
- Resim Silinmiş.SoFTWaR€ demiş ki:birdedemişim sen sadece ayku_tr yazmışsınKod:str bowum ona göre düzenlersin işte kenera poseidon AyKu_TR Yazarsın Büyük Olarakda SoFTWaR€ Yeterli
rica ederim efennim görevimiz Winkextraloob demiş ki:ohanness ilker çoşmuşsun usta sen ellerine sağlık cidden herkese yardımcı olmaya çalışmış ve süper işler çıkartmışsın tekrardan çok teşekkürler Wink
çok güzel olmuş tşk. ederimilkercindik demiş ki:- Resim Silinmiş.Xray demiş ki:bende avatarımla uyumlu bi imza alabilirmiyim
kusura bakma yanlış nick almışımdır . bugün ne yaptıgımı ben de bilmiyom.. Embarassed kahvekeyfiXray demiş ki:çok güzel olmuş tşk. ederimilkercindik demiş ki:- Resim Silinmiş.Xray demiş ki:bende avatarımla uyumlu bi imza alabilirmiyim
Estergon ne alaka anlamadım ama Embarassed
Xray demiş ki:çok güzel olmuş tşk. ederimilkercindik demiş ki:- Resim Silinmiş.Xray demiş ki:bende avatarımla uyumlu bi imza alabilirmiyim
Estergon ne alaka anlamadım ama Embarassed
yoq doru almışın adam avatarıma göre demiş avatar 2 faceilkercindik demiş ki:kusura bakma yanlış nick almışımdır . bugün ne yaptıgımı ben de bilmiyom.. Embarassed kahvekeyfi
WarriorsouL demiş ki:ilker abi banada bi tane
MuCHoS Yazarmısın zahmet olmazsa
TİM demiş ki:s.a cümleten professıonal işi bir imza istıyorum imza benı**ıne benzesin siyah arka plan
istıyorum cyper warrior TIM yassın resım camın arkasındaymış gibi efeckt olsun resım fazla uzun ve geniş olmasın şimdiden sağolun !!!!!Q!!!!!
http://img89.yukle.tc/images/4268ryuken.png
seç begen al WinkTİM demiş ki:s.a cümleten professıonal işi bir imza istıyorum imza benı**ıne benzesin siyah arka plan
istıyorum cyper warrior TIM yassın resım camın arkasındaymış gibi efeckt olsun resım fazla uzun ve geniş olmasın şimdiden sağolun !!!!!Q!!!!!