belirsizzzzz
Aileden
- Resim Silinmiş.
bunamı popcorn
bunamı popcorn
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
- Resim Silinmiş.morfeux demiş ki:bi ricam olcak şu logoya ayar cekebilirmisiniz Question (pixseli kücülte bilirseniz ama logoyu kücültmeyin bide zincirleri güzel olmadı değiştirirseniz sevinirim )
saolun şimdiden
extraokk mucXBaTTeRST demiş ki:- Resim Silinmiş.morfeux demiş ki:bi ricam olcak şu logoya ayar cekebilirmisiniz Question (pixseli kücülte bilirseniz ama logoyu kücültmeyin bide zincirleri güzel olmadı değiştirirseniz sevinirim )
saolun şimdiden
morfeux demiş ki:logo kücülmüş logonun boyutu iyide büyük pixsele yaptığım için çok boş kaldı ondan boyutunu değişmesse bide zincirler olmadı onu düzeltirseniz sevinirim
Rolling Eyes
Banada Güzel Bi Animasyın üzerine imza Üstte By_Sheytan altınada lurts12 KinG Of ZeuS yazrmısın plsilkercindik demiş ki:artık benden de isteyebilirsiniz... şu aralar biraz işim var en ykın zamanda yaparım kahvekeyfi extraokk
Çok tşk ederim böle çok güsel olmuş headbang2ft9 headbang2ft9ilkercindik demiş ki:elimden gelen bu.sen de öle bi istemişin kiTuRKiYeLiM demiş ki:bn arka planda ateşin ve buzun iç içe geçmiş (yani bi tarafta ateş bi tarafta buz ortası kaynaşmış) ortalarında elektrikle şoklanmış TuRKiYeLiM yazısı ve ateş ve buzun (mesela buz sağdaysa sağ üst köşesine buzun arkasından görünmüş şekilde) ATATÜRK resimi TuRKiYeLiM yazısının altındada TÜRK bayrağı istiyorum (şey anladınız mı ve yapabilir misiniz??![]()
) şimdiden tşk.
![]()
- Resim Silinmiş.
artık bi,ri bana da yapsın lütfenTheOne demiş ki:upTheOne demiş ki:upTheOne demiş ki:lütfen banada bi imza ve avatar thieflikle ilgili TheOne yazsın lütfen
up
up
up
up
TheOne demiş ki:avatar ve imza lütfen thieflikle ilgili
ilgi lutfen Sadkasirga32 demiş ki:arklar plz ilgilenın bi imzacık istiorm hmmkasirga32 demiş ki:bnde rica ediorm bi tane ustunde _M3LANKOLiA_ yazan
simdididen tesekkurler
upTheOne demiş ki:TheOne demiş ki:avatar ve imza lütfen thieflikle ilgili
zombieli daha cok iskeletli güzel bir imza istiyorum üstündE _ERTUGRUL_ yazsınilkercindik demiş ki:nasıl bişi istedigini sölersen yardım edebilirzbide bana yapın nolur ya nolurrrr hadi bekliyorum 2 aydır
senınkini ben ypabilirm istersen_ERTUGRUL_ demiş ki:zombieli daha cok iskeletli güzel bir imza istiyorum üstündE _ERTUGRUL_ yazsınilkercindik demiş ki:nasıl bişi istedigini sölersen yardım edebilirzbide bana yapın nolur ya nolurrrr hadi bekliyorum 2 aydır
ne zamandır bekliyorum 3 hafta en az lütfeeenTheOne demiş ki:upTheOne demiş ki:TheOne demiş ki:avatar ve imza lütfen thieflikle ilgili
Up Up Up UP UP Up PlsBy_Sheytan demiş ki:Banada Güzel Bi Animasyın üzerine imza Üstte By_Sheytan altınada lurts12 KinG Of ZeuS yazrmısın plsilkercindik demiş ki:artık benden de isteyebilirsiniz... şu aralar biraz işim var en ykın zamanda yaparım kahvekeyfi extraokk
By_Sheytan demiş ki:Banada Güzel Bi Animasyın üzerine imza Üstte By_Sheytan altınada lurts12 KinG Of ZeuS yazrmısın plsilkercindik demiş ki:artık benden de isteyebilirsiniz... şu aralar biraz işim var en ykın zamanda yaparım kahvekeyfi extraokk
TheOne demiş ki:avatar ve imza lütfen thieflikle ilgili
TheOne demiş ki:ne zamandır bekliyorum 3 hafta en az lütfeeen