biraz tarzını söyle! nasıl bişi ?SoFTWaR€ demiş ki:upSoFTWaR€ demiş ki:Bende Bi İmza İsriyorum SoFTWaR€ Yazsın Etkileyici Bişi Olsun![]()
biraz tarzını söyle! nasıl bişi ?SoFTWaR€ demiş ki:upSoFTWaR€ demiş ki:Bende Bi İmza İsriyorum SoFTWaR€ Yazsın Etkileyici Bişi Olsun![]()
kardeş imzamdaki charım bilgilerini güncellemeni istiyorum arka resim aynı olsun veya sen daha güzel birşey bulursanda ola bilirilkercindik demiş ki:artık benden de isteyebilirsiniz... şu aralar biraz işim var en ykın zamanda yaparım kahvekeyfi extraokk
- Resim Silinmiş.sLaYeR_ demiş ki:bende istiom kırımızı siyah kullanılsın kratos u biliosundur o da arka plandır olursa sevinirim kratos =god of war daki eleman onu bulamassan baska takıl eli bıçaklı silahlı eleman çok saol imdadıma yetistin extraokk
seljuk demiş ki:kardeş imzamdaki charım bilgilerini güncellemeni istiyorum arka resim aynı olsun veya sen daha güzel birşey bulursanda ola bilirilkercindik demiş ki:artık benden de isteyebilirsiniz... şu aralar biraz işim var en ykın zamanda yaparım kahvekeyfi extraokk
server:satrun
nick:_BaRo_
rogue-crossbow
guild:Born2Fight*__Tamara__
lv:7x
bunları yazman yeterli olacaktır
ilkercindik demiş ki:seljuk demiş ki:kardeş imzamdaki charım bilgilerini güncellemeni istiyorum arka resim aynı olsun veya sen daha güzel birşey bulursanda ola bilirilkercindik demiş ki:artık benden de isteyebilirsiniz... şu aralar biraz işim var en ykın zamanda yaparım kahvekeyfi extraokk
server:satrun
nick:_BaRo_
rogue-crossbow
guild:Born2Fight*__Tamara__
lv:7x
bunları yazman yeterli olacaktır![]()
str bowum ona göre düzenlersin işte kenera poseidon AyKu_TR Yazarsın Büyük Olarakda SoFTWaR€ Yeterliilkercindik demiş ki:biraz tarzını söyle! nasıl bişi ?SoFTWaR€ demiş ki:upSoFTWaR€ demiş ki:Bende Bi İmza İsriyorum SoFTWaR€ Yazsın Etkileyici Bişi Olsun![]()
bugün daha yapamıcam .yarın yepyeni bi kafayla yaparım.SoFTWaR€ demiş ki:Bunu yazanda benim haberin olsun + kolay gelsinTh3_SpyWaR3_ demiş ki:str bowum ona göre düzenlersin işte kenera poseidon AyKu_TR Yazarsın Büyük Olarakda SoFTWaR€ Yeterli
çok saol çok kaliteli olmus teşekkürlerilkercindik demiş ki:- Resim Silinmiş.sLaYeR_ demiş ki:bende istiom kırımızı siyah kullanılsın kratos u biliosundur o da arka plandır olursa sevinirim kratos =god of war daki eleman onu bulamassan baska takıl eli bıçaklı silahlı eleman çok saol imdadıma yetistin extraokk
- Resim Silinmiş.SoFTWaR€ demiş ki:Bunu yazanda benim haberin olsun + kolay gelsinTh3_SpyWaR3_ demiş ki:str bowum ona göre düzenlersin işte kenera poseidon AyKu_TR Yazarsın Büyük Olarakda SoFTWaR€ Yeterli
- Resim Silinmiş.NoNameIII demiş ki:- Resim Silinmiş.
hocam banada bu resimle bi imza yapabilirseniz sevinirim NoName ExtraLoob Member yazabilir tabi yapabilirseniz yapamazsanız canınız sağolsun extraokk
süpersin ya ben bukadar mükemmel ve hızlı bi şekilde olucağını sanmıyodum gerçekten süpersin çok teşekkürler extraokk extraokkilkercindik demiş ki:- Resim Silinmiş.NoNameIII demiş ki:- Resim Silinmiş.
hocam banada bu resimle bi imza yapabilirseniz sevinirim NoName ExtraLoob Member yazabilir tabi yapabilirseniz yapamazsanız canınız sağolsun extraokk
- Resim Silinmiş.Hunter_ demiş ki:bana gusel bı ımza yapabılırmısın ustunde extraloob gs fun club yazarsa sevınırım
elimden gelen bu.sen de öle bi istemişin kiTuRKiYeLiM demiş ki:bn arka planda ateşin ve buzun iç içe geçmiş (yani bi tarafta ateş bi tarafta buz ortası kaynaşmış) ortalarında elektrikle şoklanmış TuRKiYeLiM yazısı ve ateş ve buzun (mesela buz sağdaysa sağ üst köşesine buzun arkasından görünmüş şekilde) ATATÜRK resimi TuRKiYeLiM yazısının altındada TÜRK bayrağı istiyorum (şey anladınız mı ve yapabilir misiniz??![]()
) şimdiden tşk.
bide bana yapın nolur ya nolurrrr hadi bekliyorum 2 aydırilkercindik demiş ki:- Resim Silinmiş.SoFTWaR€ demiş ki:Bunu yazanda benim haberin olsun + kolay gelsinTh3_SpyWaR3_ demiş ki:str bowum ona göre düzenlersin işte kenera poseidon AyKu_TR Yazarsın Büyük Olarakda SoFTWaR€ Yeterli