- Resim Silinmiş.TheOne demiş ki:olsun sen bi özveriyle bana bi avatar bide imza yapsana yazı TheOne sadece t ve o büyük olsun bide extraloob yazsın ama istemessen yapma
ilkercindik demiş ki:aynısı yapamamTuRKiYeLiM demiş ki:ilkercindik abi (rengini ayarlayamadığım için böle yazdım) bu resmin TuRKiYeLiM yerine - Resim Silinmiş. By_Venom_Ca olanını da yapar mısın?? Tşk.
Saygılarımla...
![]()
- Resim Silinmiş.carlos demiş ki:hade beyler bişey yazmanızı bekliyorum nerde bu devlet![]()
seninki biraz farklı.ama bnce hoş oldu Winkrash demiş ki:bana yapcakmısın imza??
- Resim Silinmiş.TİM demiş ki:banada bi imza yaparsanız sevınırım!
yok saol boşa uğraşma artık anlatamıyoz derdimizi heraldeilkercindik demiş ki:- Resim Silinmiş.TheOne demiş ki:olsun sen bi özveriyle bana bi avatar bide imza yapsana yazı TheOne sadece t ve o büyük olsun bide extraloob yazsın ama istemessen yapma
sen ne anlarsın MadTheOne demiş ki:yok saol boşa uğraşma artık anlatamıyoz derdimizi heraldeilkercindik demiş ki:- Resim Silinmiş.TheOne demiş ki:olsun sen bi özveriyle bana bi avatar bide imza yapsana yazı TheOne sadece t ve o büyük olsun bide extraloob yazsın ama istemessen yapma