thief diyoruz batmen çıkıyor extraloob yaz diyoz yok bişey ayrıca avatarda lazım bana
azı bulamayan çoğu bulamaz madem istemiyosun imza kullanma böyle yaparak insanların emeğine saygısızlık yapıp hevesini kırıyorsunTheOne demiş ki:thief diyoruz batmen çıkıyor extraloob yaz diyoz yok bişey ayrıca avatarda lazım bana
UpRockingBeat demiş ki:azı bulamayan çoğu bulamaz madem istemiyosun imza kullanma böyle yaparak insanların emeğine saygısızlık yapıp hevesini kırıyorsunTheOne demiş ki:thief diyoruz batmen çıkıyor extraloob yaz diyoz yok bişey ayrıca avatarda lazım banaEvil or Very Mad
Evil or Very Mad
+2008 extraokkBaTTeRST demiş ki:@ililkercindik
ilgilendiğim için çok teşekkürler mucX
@TheOne
kimse sana avatar veya imza yapmak zorunda değil madem beğenmedim kibar dille söle ben thief istiyodum yanlış oldu felan tavırların çok yanlış
+2008ilkercindik demiş ki:adama 3 tane imza yaptım beğenmedi yaw. diğer üyeler teşekkürlerini edip işlerine devam etti.teşekkür edenleri kutluyor ve imza isteklerini geri çevirmicem.haklı olan kim Rolling Eyes kahvekeyfi
bkle 10 dk snra çıkar extraokkfostpake demiş ki:
umarım hoşuna giderfostpake demiş ki:Cok saolasın
- Resim Silinmiş.By_Sheytan demiş ki:Arkadaşlar Bana Bi Avatar Yaparmısınız Üzerinde Eray yazsın düz veya şekilli olarak ERAy yazsın lütfen tşkler
- Resim Silinmiş.fostpake demiş ki:Banada yaparsan çok sewinirim Şimdiden çok saol aLee yazsın ama arkada hareketli bişe yapabilirsen güsel olur![]()