TheOne demiş ki:
thief diyoruz batmen çıkıyor extraloob yaz diyoz yok bişey ayrıca avatarda lazım bana
azı bulamayan çoğu bulamaz madem istemiyosun imza kullanma böyle yaparak insanların emeğine saygısızlık yapıp hevesini kırıyorsun :lolmuch: Evil or Very Mad :lolmuch: Evil or Very Mad

UpRockingBeat demiş ki:
TheOne demiş ki:
thief diyoruz batmen çıkıyor extraloob yaz diyoz yok bişey ayrıca avatarda lazım bana
azı bulamayan çoğu bulamaz madem istemiyosun imza kullanma böyle yaparak insanların emeğine saygısızlık yapıp hevesini kırıyorsun :lolmuch: Evil or Very Mad :lolmuch: Evil or Very Mad

extraokk mucX thx.

belirsizzzzz

Aileden
@ililkercindik
ilgilendiğim için çok teşekkürler mucX

@TheOne

kimse sana avatar veya imza yapmak zorunda değil madem beğenmedim kibar dille söle ben thief istiyodum yanlış oldu felan tavırların çok yanlış

@TheOne
kimse senin imzanı yapmak zorunda değil , istemese hiç yapmazdı , beğenmeyebilirsin ama çok kabasın .. Üyelerle hitaplarını düzgün kullan ..

adama 3 tane imza yaptım beğenmedi yaw. diğer üyeler teşekkürlerini edip işlerine devam etti.teşekkür edenleri kutluyor ve imza isteklerini geri çevirmicem.haklı olan kim Rolling Eyes kahvekeyfi

aLee Alevli bi yazı olabilir güsel bi background olsun farketmez Dark bişiler olursa ii olur Wink backgroundun içinde eğer elinizde çok güsel bi gif varsa onu koyarsanız sevinirim şimdiden çok tşkrler

Arkadaşlar Bana Bi Avatar Yaparmısınız Üzerinde Eray yazsın düz veya şekilli olarak ERAy yazsın lütfen tşkler

cok saol eğer mümkünse bi de avatar yapabilirmisin yine alee yazsın mümkünse alewli eğer yaparım dersen yani ama meşgulüm diosan da sorun yok

By_Sheytan demiş ki:
Arkadaşlar Bana Bi Avatar Yaparmısınız Üzerinde Eray yazsın düz veya şekilli olarak ERAy yazsın lütfen tşkler
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Banada yaparsan çok sewinirim Şimdiden çok saol aLee yazsın ama arkada hareketli bişe yapabilirsen güsel olur:wink1:

fostpake demiş ki:
Banada yaparsan çok sewinirim Şimdiden çok saol aLee yazsın ama arkada hareketli bişe yapabilirsen güsel olur:wink1:
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt