final fantasy deki adam sanki resindent'daki adama benziyo gibi geldi. o sahneyi sanki yaşamış gibiyim. şu an için imza yapmam gibi geliyorPennywise demiş ki:ilker kendine yeni bi imza yap,mavi renk kullan busefer,turuncu+resident evil+final fantasy böyle bi karışım hayatımda görmedim tuzlu sütlaç gibi bişey olmuş
Çok saolilkercindik demiş ki:- Resim Silinmiş.By_Sheytan demiş ki:Arkadaşlar Bana Bi Avatar Yaparmısınız Üzerinde Eray yazsın düz veya şekilli olarak ERAy yazsın lütfen tşkler
Pennyciğim Razz Ö.m den istek oluyormü?Pennywise demiş ki:bugece 60-70 tane render eklicem siteye hazır olun
ne isteği olduğuna bağlılastturk_ demiş ki:Pennyciğim Razz Ö.m den istek oluyormü?Pennywise demiş ki:bugece 60-70 tane render eklicem siteye hazır olun
Pennywise demiş ki:ne isteği olduğuna bağlılastturk_ demiş ki:Pennyciğim Razz Ö.m den istek oluyormü?Pennywise demiş ki:bugece 60-70 tane render eklicem siteye hazır olun
hmm şimdiden iyi geceler Razz .saol saol extraokkPennywise demiş ki:bugece 60-70 tane render eklicem siteye hazır olun
upTh3_SpYWaR3 demiş ki:Arkadaşlar bana zahmet olmassa güzel bi imza istiyorum.Estetik size kalmış...(Arkada Hareketli Veya Parlayan Bİşi Olursa Sewinirim)We Üzerinde İstediklerim:
Nick:LoRd_0f_SR0
Lv:3x
Build:2/1 Hybird İnT
Weapon:SpeaR
Guild:Estergon
Grant Name:BaSKeNTLee
ExTRaLooB MembeR
Th3_SpYWaR3
bunların hepsi bir imza üzerindemi olucakTh3_SpYWaR3 demiş ki:upTh3_SpYWaR3 demiş ki:Arkadaşlar bana zahmet olmassa güzel bi imza istiyorum.Estetik size kalmış...(Arkada Hareketli Veya Parlayan Bİşi Olursa Sewinirim)We Üzerinde İstediklerim:
ExTRaLooB MembeR
Th3_SpYWaR3
biras öle ama olursa walla süpper olrBaTTeRST demiş ki:bunların hepsi bir imza üzerindemi olucakTh3_SpYWaR3 demiş ki:upTh3_SpYWaR3 demiş ki:Arkadaşlar bana zahmet olmassa güzel bi imza istiyorum.Estetik size kalmış...(Arkada Hareketli Veya Parlayan Bİşi Olursa Sewinirim)We Üzerinde İstediklerim:
ExTRaLooB MembeR
Th3_SpYWaR3
yapana allah kolaylık versin
up up upTh3_SpYWaR3 demiş ki:Th3_SpYWaR3 demiş ki:Arkadaşlar bana zahmet olmassa güzel bi imza istiyorum.Estetik size kalmış...(Arkada Hareketli Veya Parlayan Bİşi Olursa Sewinirim)We Üzerinde İstediklerim:
ExTRaLooB MembeR
Th3_SpYWaR3
up
- Resim Silinmiş.Th3_SpYWaR3 demiş ki:up up upTh3_SpYWaR3 demiş ki:Th3_SpYWaR3 demiş ki:Arkadaşlar bana zahmet olmassa güzel bi imza istiyorum.Estetik size kalmış...(Arkada Hareketli Veya Parlayan Bİşi Olursa Sewinirim)We Üzerinde İstediklerim:
ExTRaLooB MembeR
Th3_SpYWaR3
up
susun la gaçın bagalım gelin bnle pvp yapın (la diye konuştuguma bakmayın.ortama uyum sağlıyom )Th3_SpYWaR3 demiş ki:ssüpper olmus eline saglık çok teşekkürler...
bu arada aykut gel serwera kapısıoz