ehuehuehuehSoFTWaR€ demiş ki:Allah Razı Olsun![]()
sen kendin dedin kaçtır dediğimi dakkaete almıyorsun ben kimseye bişey demiyorum en sonunda artık sinir oldum zaten biri düştü ya bide siz bi tekme atınilkercindik demiş ki:adama 3 tane imza yaptım beğenmedi yaw. diğer üyeler teşekkürlerini edip işlerine devam etti.teşekkür edenleri kutluyor ve imza isteklerini geri çevirmicem.haklı olan kim Rolling Eyes kahvekeyfi
ben hala beklemedeyim bana imza yapa bilecem yokmu Question QuestionLeaDeR_ demiş ki:bana yeni r imza yapabilecek varmı acaba imzada tek istediklerim LeaDeR yazısı ve dikkat çekici bir arka plan gerisi imzayı yapan arkadaşın zevkine bırakıyom extraokk
- Resim Silinmiş.LeaDeR_ demiş ki:ben hala beklemedeyim bana imza yapa bilecem yokmu Question QuestionLeaDeR_ demiş ki:bana yeni r imza yapabilecek varmı acaba imzada tek istediklerim LeaDeR yazısı ve dikkat çekici bir arka plan gerisi imzayı yapan arkadaşın zevkine bırakıyom extraokk
çok saol ama boyutu konusunda sorun var Confusedilkercindik demiş ki:- Resim Silinmiş.LeaDeR_ demiş ki:ben hala beklemedeyim bana imza yapa bilecem yokmu Question QuestionLeaDeR_ demiş ki:bana yeni r imza yapabilecek varmı acaba imzada tek istediklerim LeaDeR yazısı ve dikkat çekici bir arka plan gerisi imzayı yapan arkadaşın zevkine bırakıyom extraokk
haha bi dene bakalımBaTTeRST demiş ki:bu konuyu bi kilitlesem varya ne küfür yerim he xD![]()
tmm saol extraokkilkercindik demiş ki:haha bi dene bakalımBaTTeRST demiş ki:bu konuyu bi kilitlesem varya ne küfür yerim he xD![]()
.
al bunu kullan leader ;
- Resim Silinmiş.
ilker imza istiyorum üstünde Mr_DangeR Satürn ve _Blue_Sniper Yazsınilkercindik demiş ki:haha bi dene bakalımBaTTeRST demiş ki:bu konuyu bi kilitlesem varya ne küfür yerim he xD![]()
.
al bunu kullan leader ;
- Resim Silinmiş.
ne yazsın üzerindeDoNJuaN demiş ki:varmı kardeşine bi kıyak yapıp imza hazırlıcak olan Question
- Resim Silinmiş.ilker imza istiyorum üstünde Mr_DangeR Satürn ve _Blue_Sniper Yazsın