A
Anonymous
Guest
nuker kardeş benimde bi isteğim vardı ya imza yazdım oraya ayarlıya bilir misin bişiler saol şimdiden
tmm sana da yapmaya çalışacam sıraylar =)FearLess017 demiş ki:nuker kardeş benimde bi isteğim vardı ya imza yazdım oraya ayarlıya bilir misin bişiler saol şimdiden
evet sen ustasın nazarımda yapacağın imzaya da güveniyorum neola olsun CIRAK yazsın da sen güzel yaparsınnuk3r_tr demiş ki:usta ben mi oluyorum yaw bak havalara girdim şindi
sana da bi ara bakarım kardeş
sana yarın bakalım olur musorale demiş ki:benim ne zaman imzam olacak acaba ustacım Rolling Eyes
nasıl bişey istiyorsun?sorale demiş ki:benim ne zaman imzam olacak acaba ustacım Rolling Eyes
özebtiliğe sonLib demiş ki:herzaman farkLı olmayayı seçmişimdir ... Coolnuk3r_tr demiş ki:bunu kesinlikle senden esinlenerek almadım ve bu forumdan almadım benzese nolur ?Lib demiş ki:avatarın nekadarda benimkine benziyo Sad
hep ben ne buLursam başkasıda onu aLıyor zaten miLLEte avatar yapıypon kenDininkinide deiştir ... Rolling Eyes
peki olur ustacım şimdiden eline sağlıknuk3r_tr demiş ki:sana yarın bakalım olur musorale demiş ki:benim ne zaman imzam olacak acaba ustacım Rolling Eyes