penny ya abi benim imzam silinmiş biz bu hesabı arkadaşla kullanıyozda o silmiş imza yı yeni yaparmısın bana extraloob member yaz san bide melek li olursa sevinirim saol şimdidenPennywise demiş ki:imzalarınızın üstüne ne yazaılacağını söyleyin yapıyım
Sana imza ve avatar tasarlandı daha kaç kere isteyeceksiniz?Ulucay demiş ki:arklar bana fantastik böle büylü bişy imza avatar ayarlayabilriminz.Üzerinde Ottomix yazıcak
-Resim Silinmiş.BuGRaS demiş ki:penny ya abi benim imzam silinmiş biz bu hesabı arkadaşla kullanıyozda o silmiş imza yı yeni yaparmısın bana extraloob member yaz san bide melek li olursa sevinirim saol şimdidenPennywise demiş ki:imzalarınızın üstüne ne yazaılacağını söyleyin yapıyım
Ronin benım avatar ne oldu ne zaman yapacan...Ronin demiş ki:Sana imza ve avatar tasarlandı daha kaç kere isteyeceksiniz?Ulucay demiş ki:arklar bana fantastik böle büylü bişy imza avatar ayarlayabilriminz.Üzerinde Ottomix yazıcak
Daha önce imza ve avatar istediğinde bulunanlar lütfen tekrar tekrar istek yapmasın ...
bu son olsun amaUlucay demiş ki:ona bakılırsa bazıılarına 2-3 kere yaptrınız avatar imza
saol penny bide benim 520 msj vardı aileden dim ne oldu böyle ya 20 msj var Crying or Very sadPennywise demiş ki:-Resim Silinmiş.BuGRaS demiş ki:penny ya abi benim imzam silinmiş biz bu hesabı arkadaşla kullanıyozda o silmiş imza yı yeni yaparmısın bana extraloob member yaz san bide melek li olursa sevinirim saol şimdidenPennywise demiş ki:imzalarınızın üstüne ne yazaılacağını söyleyin yapıyım
Bi ara gelir bakarsın biz sana hemen yaparız ayıp ediyosun ağam...evilcemre demiş ki:yettim ben de sizden rica olarak bi avatar ve bir imza avatarda GhOsT_RiDeR yazsın imzaada GhOsT_SpY ghost rider ın resmi olursa avatarda sevinirim bi ara gelir bakarım foruma bide ghost spy (imza) resmi ne olursa olsun size bıraktım sağolun
usta ama üzüyosun beni ya ben ilk isteyenlerdenim ama imzasız bıraktın beni bilsem kendim yapacam ama boşuna mı usta diyoruz sana üstünde CIRAK yazan mavimsi tonlarda bi figür olabilirmi ustacım benimnuk3r_tr demiş ki:Avatar, imza isteklerinizi bu topic altında dile getirebilirsiniz ama şartları unutmayın
-Düzgünce istemek
-İmzada hangi renkler, hangi karakterler kullanılmasını ve ne yazacağını detaylı bir biçimde dile getirmek
-Bir imza isteğinden sonra başka bir imza istememek
İsteklerinizi burdaki Moderatorler veya V.i.p üyeleri yapmaya çalışacaktır...
Saygılar...