manyagın biri bütün toopicleri tek tek silmişRonin demiş ki:Siteye ne oldu yahu Crying or Very sad
manyagın biri bütün toopicleri tek tek silmişRonin demiş ki:Siteye ne oldu yahu Crying or Very sad
evet ..k kafalı japon askerleri işte onlar salak oğlu salak lar Evil or Very MadRonin demiş ki:O kadar emek verdik hep beraber çabaladık didindik hepsi boşamı gitti? İki şerefsiz yüzünden?
Sanki senin istediğin imza beni biras aşar gibi bikaç şey daha öğrenmem lazım senin isteğini gerçekleştirebilmek için ama istersen penny yapabilir sanaFearLess017 demiş ki:ya nucker benim imza vardı ne zmn yapıcan kanka beklyiyom daha hadi gözünü seveyim hallet artık
korkunç olmasın yav günaydın bu arda işte içinde CIRAK yazsın sen yaparsın bi şeylerPennywise demiş ki:nasıl bişey istiyorsun?sorale demiş ki:benim ne zaman imzam olacak acaba ustacım Rolling Eyes
yapayım bekle ama azıcıkFearLess017 demiş ki:güzel bir çizgi film resminin üstüne ( hani böle japon filan oluyo ya silkroad tipleri gibi) ha işten onda solunda bi kız resmi sağında bi erkek resmi güzel bi yerinede Ö ( kalp ) H yazarmısın şimdiden saol...
he bak ankaralee arkadaşın var a o tiplerde aynı o gibi ama renkleri biraz romantik olsun kendine göre yap işte