jumper

Öğretiyorum
ben simdi bi tek BrendiBelle ye yapıcam sonra durcam yoruldum baya baska isteyen olursa sen yaparsın

jumper

Öğretiyorum
ok tmm zate yruldum fizikzel bi hareketten daha cok yoruyo bu basım arımaya basladı :D:D

vede hala gusel bi resim bulamadım imza yapcak

jumper

Öğretiyorum
- Resim Silinmiş.
Kod:
http://img151.imageshack.us/img151/5691/breimaj3.png
- Resim Silinmiş.
Kod:
http://img151.imageshack.us/img151/5063/breavade8.png
insallah begenirsin (hatunlu deil ama kusura bakma :mrgreen: )

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yok hacım yok brendi beğenmeyecek bende yapmıştım beğenmemişti :mrgreen: onun istediği türü ancak PennyWise yapabilir

Jumper kardeşimin dediği gibi imzamı farklı sitede kullansam ne olcak yaparsanız sevinirim dedim yapmazsanız canınız saolsun ama dediği gibi farklı sitede kullanmam senin için neyi deiştircek ki sen yine aynı teşekkürü alcan nese jumper kardeşi m yorgunmuşsun anladığım kadarıyla kendine gelince bana exl member yazmıycak bi şekilde herangi gibi güzel bi şekilli resme JiLeTAkin yazarsan pembe harflerle altında da küçük harflerle GLobaL Moderatör yazarsa sevinirim aynı resmi kaydetip GLobal Modaretör yazısını silip bide öle kaydedersen kolay olcaksa eğer ikisinide koy hatta onda exl memeberda yazsın GLobal Mod.. yazmıyanında onuda bu sitede kullanırım yok iki tane yapmıyım diosan ilk dediğimi yaparsan sevinirim çok teşekkür ederim şimdiden abim kolay gelsin iyi çalışmalar...

fuksakin demiş ki:
Jumper kardeşimin dediği gibi imzamı farklı sitede kullansam ne olcak yaparsanız sevinirim dedim yapmazsanız canınız saolsun ama dediği gibi farklı sitede kullanmam senin için neyi deiştircek ki sen yine aynı teşekkürü alcan nese jumper kardeşi m yorgunmuşsun anladığım kadarıyla kendine gelince bana exl member yazmıycak bi şekilde herangi gibi güzel bi şekilli resme JiLeTAkin yazarsan pembe harflerle altında da küçük harflerle GLobaL Moderatör yazarsa sevinirim aynı resmi kaydetip GLobal Modaretör yazısını silip bide öle kaydedersen kolay olcaksa eğer ikisinide koy hatta onda exl memeberda yazsın GLobal Mod.. yazmıyanında onuda bu sitede kullanırım yok iki tane yapmıyım diosan ilk dediğimi yaparsan sevinirim çok teşekkür ederim şimdiden abim kolay gelsin iyi çalışmalar...
öyle şey olmaz.burda durcaksın sadece buırda imza yaptırmak için durcaksın ama başka siteden faydalanacaksan bunun adına başka bişey derler.git o zaman o siteye yaptır imzanı.bide global mod yazın ben orda kullanacağım falan diyor ya pişkinliğin alası bu.
hiç bi ps user arkadaş lütfen bu kişiye imza yapmasın !!!!

ps:belki imzasında exl member yazdırmayabilir ama bu imzasını buraya yaptırıp başka sitede kulanmasını gerektirmez

arkadaşlar bende istemiştim ama araya karıştı heralde :D
koyu tonlarda olursa sevinirim ve üstündeki karakter farketmez demiştim ....

saolun şimdiden :wink1:

WooDY_ demiş ki:

dmc4 oynarken imza yaparsan böyle bişi çıkıyo ortaya :mrgreen:

Kod:
[img]http://www.resimupload.org/files/46cck54zicqf1nelmr9c.png[/img]

sevgili ps da pek bi professional düzeye gelmiş abilerim :D
- Resim Silinmiş.
biliyosunuz ben photoshoptan anlamam :D bu imzayı yan yatırım üstüne kafanıza göre yada arkaplana göre bi render atıp güzel bide fontla tukumas yazarsanız pek bi mutlu olirem haydi kolay gelsin

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
TwiLighT demiş ki:
WooDY_ demiş ki:

dmc4 oynarken imza yaparsan böyle bişi çıkıyo ortaya :mrgreen:

Kod:
[img]http://www.resimupload.org/files/46cck54zicqf1nelmr9c.png[/img]
olsun ben bu kadarını yapamiyacağimdan benim için güzel :D:D

Tüm niyetlerin, bedenleri varmışçasına görülebildi
nuk3r demiş ki:
Avatar, imza isteklerinizi bu topic altında dile getirebilirsiniz ama şartları unutmayın

-Düzgünce istemek
-İmzada hangi renkler, hangi karakterler kullanılmasını ve ne yazacağını detaylı bir biçimde dile getirmek
-Bir imza isteğinden sonra başka bir imza istememek

İsteklerinizi burdaki Moderatorler veya V.i.p üyeleri yapmaya çalışacaktır...

Saygılar...
imzamdaki şebnem ferah resimlerini kullanarak cici bişeyler yapılmasını rica ediyorum :santa: renkleri fazla cıvıl cıvıl olmadan kız işi olucak bişey istiyorum yazı olarak da şebo, hülya, sevimli_angel, exl, d.mod gibi bişiler yazılmasını istirham ediyorum :D pek fazla anlamadığım için ne yapılırsa beğenirim diye düşünüyorum^^ :starving: bu resimler olmaz dersen de en geç yarın yeni resimler verebilirim =)

Yukarı Alt