Arkadaşlar Rica ETsem İmza YAparmısınız Özellikleri Arka Plan Buz Mavisi Fligran Şeklinde Üstüne Taş Gibi Bİ Hatun Onun YAnına OsmanGelincik Extraloob Member Ve Altınada ECSRO 4Ever YAzarsanız Sevinirim SAygılarımla İyi FOrumlar Kolay Gelsin

siz yapmassanıs ben yaparım hıh küstüm :P
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bayadır aynı imza ve avatarlayım bi degişelim...

Ps User üyeleri,ben yeni nickim için istiyorum o yüzden imzanın üstünde ''Torquel'' yazarsanız sevinirim.
Tercihim şu ankı imzadaki gibi güzel bir hatun koyarsanız sevinirim.110-60-90'ından :D Birde zahmet olmazsa uygun bir avatar çok hoşuma giderdi.

Saolun şimdiden.

OsmanGelincik demiş ki:
Arkadaşlar Rica ETsem İmza YAparmısınız Özellikleri Arka Plan Buz Mavisi Fligran Şeklinde Üstüne Taş Gibi Bİ Hatun Onun YAnına OsmanGelincik Extraloob Member Ve Altınada ECSRO 4Ever YAzarsanız Sevinirim SAygılarımla İyi FOrumlar Kolay Gelsin
Arkadaşlar Benide Bİ Görseniz Diyorum Up Diyorum diyomda Diyom

XaslanX demiş ki:
Kardeş banada bir imza yapabilir misiniz vaktniz warsa

şEyy yeşiL-siyah renkleri olsun wurdulu kırdılı olabilir :D üstünede Hodri Meydan yazarsanız sevinirim koLAy geLsin TEŞEKKÜRLER .....

Avatarımda onun gBi bşy olabilir ... Thx...

Arkadaşlar bende istemiştim beklemedeyim TeşekkrLer ....((yani beni unutmayın:D))

arkadaslar suanki imzaman uygun avatar istiyorum görüntü kalitesi bozulmadan

simdiden tesekkürler...

ßunu yapıorsun güzel ama herkeze tek tek yapacağına linki wer vede acıkla biz kendimiz yapalım .

emege saygı !

addIcFb

Aileden
Arkadaşlar istediğim imza türü..

Çok çocukca karakterler içermesin,Renk tonu benım isminin rengi ile aynı olsun,Sol altta [V.İ.P] yazsın dier yardımcı renklerde biraz yeşil birazda lacivert olsun

Şimdiden çok teşekürler canlarım (:

HqnSyL demiş ki:
ßunu yapıorsun güzel ama herkeze tek tek yapacağına linki wer vede acıkla biz kendimiz yapalım .

emege saygı !
arkadaşım sen bunları nerde yapılıo sanıosn bölümün adını iyi okumadın heralde burdaki size yardımcı olmaya çalışan ps user ve modlarla bu şekilde konuşamassın bide utanmadan emege saygı demişsin bak bende bi imza isteğinde bulunmuştum sonunda dayanamadım kendim yaptım :D herkes biras çabalarsa kendisi birşeyler yapabilir.. lütfen iyiliğe kötülükle karşılık vermeyelim :evil:

jumper demiş ki:
KeneHaLiL demiş ki:
Arkdaslar benimde imzaya İhtiyacım var sagopa Olan bir imza Yapar mısıınız üzerimde ismim olsun yeterlidir.
kardes sagopanın resimlerinden iyi bişe cıkaramadım kusura bakma baska bi PS user yardımcı olabilir sana
Başka Yapabilecek Var mı ?

:jumper olmadı sen bana Kışkırtıcı Hatunlı bir Şeyde Yaparsan çok süper olur ^^ :popcorn:

CooLLer demiş ki:
Bayadır aynı imza ve avatarlayım bi degişelim...

Ps User üyeleri,ben yeni nickim için istiyorum o yüzden imzanın üstünde ''Torquel'' yazarsanız sevinirim.
Tercihim şu ankı imzadaki gibi güzel bir hatun koyarsanız sevinirim.110-60-90'ından :D Birde zahmet olmazsa uygun bir avatar çok hoşuma giderdi.

Saolun şimdiden.

Yukarı Alt