Ben bi imza istiyorum ama yapıcak bana ö.mden ulaşsın ordan msn verim ordan halledelim resim atıcam çünkü =)
Arkadaşlar Benide Bİ Görseniz Diyorum Up Diyorum diyomda DiyomOsmanGelincik demiş ki:Arkadaşlar Rica ETsem İmza YAparmısınız Özellikleri Arka Plan Buz Mavisi Fligran Şeklinde Üstüne Taş Gibi Bİ Hatun Onun YAnına OsmanGelincik Extraloob Member Ve Altınada ECSRO 4Ever YAzarsanız Sevinirim SAygılarımla İyi FOrumlar Kolay Gelsin
XaslanX demiş ki:Kardeş banada bir imza yapabilir misiniz vaktniz warsa
şEyy yeşiL-siyah renkleri olsun wurdulu kırdılı olabilir üstünede Hodri Meydan yazarsanız sevinirim koLAy geLsin TEŞEKKÜRLER .....
Avatarımda onun gBi bşy olabilir ... Thx...
MooNLiFe demiş ki:arkadaslar suanki imzaman uygun avatar istiyorum görüntü kalitesi bozulmadan
simdiden tesekkürler...
MooNLiFe demiş ki:arkadaslar suanki imzaman uygun avatar istiyorum görüntü kalitesi bozulmadan
simdiden tesekkürler...
simdiden tesekkürler...
!!!Zellweger demiş ki:bu karakteri kullanarak bi imza yapabilirsen sevinirim
foruma yeni katıldım ,
http://www.photodump.com/Anonymous/rohan0722214922343.html
arkadaşım sen bunları nerde yapılıo sanıosn bölümün adını iyi okumadın heralde burdaki size yardımcı olmaya çalışan ps user ve modlarla bu şekilde konuşamassın bide utanmadan emege saygı demişsin bak bende bi imza isteğinde bulunmuştum sonunda dayanamadım kendim yaptım herkes biras çabalarsa kendisi birşeyler yapabilir.. lütfen iyiliğe kötülükle karşılık vermeyelim :evil:HqnSyL demiş ki:ßunu yapıorsun güzel ama herkeze tek tek yapacağına linki wer vede acıkla biz kendimiz yapalım .
emege saygı !
Başka Yapabilecek Var mı ?jumper demiş ki:kardes sagopanın resimlerinden iyi bişe cıkaramadım kusura bakma baska bi PS user yardımcı olabilir sanaKeneHaLiL demiş ki:Arkdaslar benimde imzaya İhtiyacım var sagopa Olan bir imza Yapar mısıınız üzerimde ismim olsun yeterlidir.
CooLLer demiş ki:Bayadır aynı imza ve avatarlayım bi degişelim...
Ps User üyeleri,ben yeni nickim için istiyorum o yüzden imzanın üstünde ''Torquel'' yazarsanız sevinirim.
Tercihim şu ankı imzadaki gibi güzel bir hatun koyarsanız sevinirim.110-60-90'ından Birde zahmet olmazsa uygun bir avatar çok hoşuma giderdi.
Saolun şimdiden.