artık çok geç desemTwiLighT demiş ki:arka tarafı iyice sil sonra kaydederken .png olarak kaydetmambaturk demiş ki:yaa olmuoo arkayı transparent yapamıormm
bir de renderi transparan yapma üstünde çizgi geçmiş güzel durmuyor
artık çok geç desemTwiLighT demiş ki:arka tarafı iyice sil sonra kaydederken .png olarak kaydetmambaturk demiş ki:yaa olmuoo arkayı transparent yapamıormm
bir de renderi transparan yapma üstünde çizgi geçmiş güzel durmuyor
CooLLer demiş ki:Bayadır aynı imza ve avatarlayım bi degişelim...
Ps User üyeleri,ben yeni nickim için istiyorum o yüzden imzanın üstünde ''Torquel'' yazarsanız sevinirim.
Tercihim şu ankı imzadaki gibi güzel bir hatun koyarsanız sevinirim.110-60-90'ından Birde zahmet olmazsa uygun bir avatar çok hoşuma giderdi.
Saolun şimdiden.
aa bende söylemeyi unutum bende nick değiştircem.CooLLer demiş ki:CooLLer demiş ki:Bayadır aynı imza ve avatarlayım bi degişelim...
Ps User üyeleri,ben yeni nickim için istiyorum o yüzden imzanın üstünde ''Torquel'' yazarsanız sevinirim.
Tercihim şu ankı imzadaki gibi güzel bir hatun koyarsanız sevinirim.110-60-90'ından Birde zahmet olmazsa uygun bir avatar çok hoşuma giderdi.
Saolun şimdiden.
ben şebnem ferah resimleriyle demiştim özür dilerim istediğim bu değildi :|TwiLighT demiş ki:
Kod:[img]http://www.resimupload.org/files/s2tb0v2q0sypezg6vi1j.png[/img]
XaslanX demiş ki:XaslanX demiş ki:Kardeş banada bir imza yapabilir misiniz vaktniz warsa
şEyy yeşiL-siyah renkleri olsun wurdulu kırdılı olabilir üstünede Hodri Meydan yazarsanız sevinirim koLAy geLsin TEŞEKKÜRLER .....
Avatarımda onun gBi bşy olabilir ... Thx...
Arkadaşlar bende istemiştim beklemedeyim TeşekkrLer ....((yani beni unutmayın))
XaslanX demiş ki:XaslanX demiş ki:XaslanX demiş ki:Kardeş banada bir imza yapabilir misiniz vaktniz warsa
şEyy yeşiL-siyah renkleri olsun wurdulu kırdılı olabilir üstünede Hodri Meydan yazarsanız sevinirim koLAy geLsin TEŞEKKÜRLER .....
Avatarımda onun gBi bşy olabilir ... Thx...
Arkadaşlar bende istemiştim beklemedeyim TeşekkrLer ....((yani beni unutmayın))
yaptıktan sonra Berkay söyledi biraz geç oldu ama deneyceğimSnowFlake demiş ki:ben şebnem ferah resimleriyle demiştim özür dilerim istediğim bu değildi :|TwiLighT demiş ki:
Ben sana söyleyecektim de herhalde görmüşsündür diye söylemedim.TwiLighT demiş ki:yaptıktan sonra Berkay söyledi biraz geç oldu ama deneyceğimSnowFlake demiş ki:ben şebnem ferah resimleriyle demiştim özür dilerim istediğim bu değildi :|TwiLighT demiş ki:
@batuknight senin imzan zaten hiç içime sinmemişti öyle aceleye gelmişti sanada hazırlayacağım
@Cooller sanada Sakura yapsın yaf herkes 1 imza yapsa eyter dimi
fatalaty demiş ki:Bende Avatarımın Rengıne Uyacak We RAP İle İlgili ( Mümkünse Ceza ) Birinin Fotosunun Olacagı We Tabiiki fatalaty Yazan Bi İmza Yaparsanız Cok Sevinirim...Tesekkurler...
Ben yapmaya başladım boşuna yorulma.TwiLighT demiş ki:Teşekkür ederim
SnowFlake şebnem ferahın düzgün bir resmini bulduğumda sana da bi imza ayarlayacağım
Rica Etsem Bnada Bi İmza Yapabilir misin ? Renkleri Avatarıma Uygun Olsun We Ceza Fotosu Olsun .. Yaparsan Cok Mutlu OLurum..Tabiiki İsmimde yazsın fatalaty ...TwiLighT demiş ki:Teşekkür ederim
SnowFlake şebnem ferahın düzgün bir resmini bulduğumda sana da bi imza ayarlayacağım
KeneHaLiL demiş ki:Başka Yapabilecek Var mı ?jumper demiş ki:kardes sagopanın resimlerinden iyi bişe cıkaramadım kusura bakma baska bi PS user yardımcı olabilir sanaKeneHaLiL demiş ki:Arkdaslar benimde imzaya İhtiyacım var sagopa Olan bir imza Yapar mısıınız üzerimde ismim olsun yeterlidir.
:jumper olmadı sen bana Kışkırtıcı Hatunlı bir Şeyde Yaparsan çok süper olur ^^
Aslında ben yapacaktım da Twilght rica etti bana bırak diye bende sen yap dedim.Twi akşama kadar yapmazsa ben yapacağım şu aralar başım biraz sıkışık da.CooLLer demiş ki:Sakura teşşekurler