mambaturk demiş ki:
HqnSyL demiş ki:
ßunu yapıorsun güzel ama herkeze tek tek yapacağına linki wer vede acıkla biz kendimiz yapalım .

emege saygı !
arkadaşım sen bunları nerde yapılıo sanıosn bölümün adını iyi okumadın heralde burdaki size yardımcı olmaya çalışan ps user ve modlarla bu şekilde konuşamassın bide utanmadan emege saygı demişsin bak bende bi imza isteğinde bulunmuştum sonunda dayanamadım kendim yaptım :D herkes biras çabalarsa kendisi birşeyler yapabilir.. lütfen iyiliğe kötülükle karşılık vermeyelim :evil:
Şu andaki imzanı sen mi yaptın ?

addIcFb

Aileden
addIcFb demiş ki:
Arkadaşlar istediğim imza türü..

Çok çocukca karakterler içermesin,Renk tonu benım isminin rengi ile aynı olsun,Sol altta [V.İ.P] yazsın dier yardımcı renklerde biraz yeşil birazda lacivert olsun

Şimdiden çok teşekürler canlarım (:

Tüm niyetlerin, bedenleri varmışçasına görülebildi
SnowFlake demiş ki:
nuk3r demiş ki:
Avatar, imza isteklerinizi bu topic altında dile getirebilirsiniz ama şartları unutmayın

-Düzgünce istemek
-İmzada hangi renkler, hangi karakterler kullanılmasını ve ne yazacağını detaylı bir biçimde dile getirmek
-Bir imza isteğinden sonra başka bir imza istememek

İsteklerinizi burdaki Moderatorler veya V.i.p üyeleri yapmaya çalışacaktır...

Saygılar...
imzamdaki şebnem ferah resimlerini kullanarak cici bişeyler yapılmasını rica ediyorum :santa: renkleri fazla cıvıl cıvıl olmadan kız işi olucak bişey istiyorum yazı olarak da şebo, hülya, SnowFlake, exl, d.mod gibi bişiler yazılmasını istirham ediyorum :D pek fazla anlamadığım için ne yapılırsa beğenirim diye düşünüyorum^^ :starving: bu resimler olmaz dersen de yeni resimler verebilirim =)

SakuraKenji demiş ki:
mambaturk demiş ki:
HqnSyL demiş ki:
ßunu yapıorsun güzel ama herkeze tek tek yapacağına linki wer vede acıkla biz kendimiz yapalım .

emege saygı !
arkadaşım sen bunları nerde yapılıo sanıosn bölümün adını iyi okumadın heralde burdaki size yardımcı olmaya çalışan ps user ve modlarla bu şekilde konuşamassın bide utanmadan emege saygı demişsin bak bende bi imza isteğinde bulunmuştum sonunda dayanamadım kendim yaptım :D herkes biras çabalarsa kendisi birşeyler yapabilir.. lütfen iyiliğe kötülükle karşılık vermeyelim :evil:
Şu andaki imzanı sen mi yaptın ?
evet ben yaptım

SakuraKenji demiş ki:
Tamam.Üstteki son iki mesajı atan 2 arkadaşa bu akşam imza yapıp koyacağım.Yeter post kasmayın bee. :P
berkay cım seninde işin zor be. Vallahi uğrayayım dedimde şu topice millet deli gibi imza istiyor. Her kafadan başka bir ses. Allah kolaylık versin. Azıcık anlasam ps den gelip bende yardımcı olayım diyecem ya... :P :muck:

mambaturk demiş ki:
evet ben yaptım
Gerçekten sen yaptıysan ö.m den bir msn at seninle tanışmak isterim. :thumbsup:

Titus Pullo demiş ki:
SakuraKenji demiş ki:
Tamam.Üstteki son iki mesajı atan 2 arkadaşa bu akşam imza yapıp koyacağım.Yeter post kasmayın bee. :P
berkay cım seninde işin zor be. Vallahi uğrayayım dedimde şu topice millet deli gibi imza istiyor. Her kafadan başka bir ses. Allah kolaylık versin. Azıcık anlasam ps den gelip bende yardımcı olayım diyecem ya... :P :muck:

Sorma abi ya yazın yapmayacağım dedim.Rahat durmutor ki millet canı sıkılan imza istiyor. :mrgreen:

- Resim Silinmiş.
yaa olmuoo arkayı transparent yapamıormm :cry: :cry:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
mambaturk demiş ki:
- Resim Silinmiş.
yaa olmuoo arkayı transparent yapamıormm :cry: :cry:
arka tarafı iyice sil sonra kaydederken .png olarak kaydet

bir de renderi transparan yapma üstünde çizgi geçmiş güzel durmuyor

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
SnowFlake demiş ki:
SakuraKenji demiş ki:
bana diyosan yanıldın :mrgreen: nick değiştirdiğim için bi daha attım :thumbsup:
Olsun nick değiştirsende sen yine sensin. :P

Size yapacağım da evde değilim photoshop yok.Ya eve gidince yapacağım yada isterse Twilight yapar. :santa:

Yukarı Alt