SnowFlake'ten sonra sana geçiyorum hacım. İstediklerini yazvirtuez demiş ki:yazdığım mesaj 565. sayfadaydı yapılıyor mu yoksa tınlamıyormusunuz yahu
bilemiyorum.. seçenekler neler.. cool olsun, fazla kasma öyle yap bişey yollayıver o kadarda önemli değil ama sağ veya sol alt köşede yapan kişi olarak senin ismin yazsınPolgara demiş ki:SnowFlake'ten sonra sana geçiyorum hacım. İstediklerini yazvirtuez demiş ki:yazdığım mesaj 565. sayfadaydı yapılıyor mu yoksa tınlamıyormusunuz yahu
Saygıvirtuez demiş ki:yazdığım mesaj 565. sayfadaydı yapılıyor mu yoksa tınlamıyormusunuz yahu
last_knight demiş ki:last_knight demiş ki:acık renkler olsun sexy kız olsun yeter xDSERE demiş ki:nası bi ima istiyosun last
bayaadır bekliyodumPolgara demiş ki:Mola arkadaşlar ... Yarına kadar kapalıyım. SnowFlake'in imzasında ölüyodum. En iyi ihtimalle 1.5 saat yokum. Gelmezsem yarın hazırlarım. K. bakmayın gözlerim yanıyo artık
Polgara demiş ki:Pride evden çok sahilde gibi oldu ama bilmiyorum
- Resim Silinmiş.
Ben rap sevmiyorum. Sagopa ve Ceza'dan da -k.bakma ama- nefret ediyorum :? Çalışmaya bu yüzden bakmadım. Sere yapacaktır senin imzanı ben hatunlu olaylara bakıyorumLeaDeR_ demiş ki:bende bi imza istemiştim ama tekrarlıyayım bali imzada istediklerim sagonun bulunması ve ismim
o zaman bana melek kadar güzel bir hatun ve srodaki gibi kanatları olcak resimde genellikle elektrimsi yeşil mavi melek kanatları Beyaz olarak kalabilir peki bunu yapabilirmisin ?Polgara demiş ki:[ben hatunlu olaylara bakıyorum
tmm kardeş saol ginedePolgara demiş ki:Ben rap sevmiyorum. Sagopa ve Ceza'dan da -k.bakma ama- nefret ediyorum :? Çalışmaya bu yüzden bakmadım. Sere yapacaktır senin imzanı ben hatunlu olaylara bakıyorumLeaDeR_ demiş ki:bende bi imza istemiştim ama tekrarlıyayım bali imzada istediklerim sagonun bulunması ve ismim
ty very muchSERE demiş ki:virtuez bu senin...
- Resim Silinmiş.
Kod:http://img230.imageshack.us/img230/9729/virtuezwo7.png