Polgara demiş ki:
virtuez demiş ki:
yazdığım mesaj 565. sayfadaydı yapılıyor mu yoksa tınlamıyormusunuz yahu
SnowFlake'ten sonra sana geçiyorum hacım. İstediklerini yaz
bilemiyorum.. seçenekler neler.. cool olsun, fazla kasma öyle yap bişey yollayıver o kadarda önemli değil ama sağ veya sol alt köşede yapan kişi olarak senin ismin yazsın :wink1:

Arkadaşlar sizden acil ereceğim resimi kullanarak bir imza ve uyumlu bir avatar yapmanızı rica ediyorum. Yalnız resimi yapacak kişiye pm olarak göndereceğim. Üzerinde Silent yazması yeterli. Şimdiden teşekkürler..

Pm me pls..

Ps: İmza Pennywise ın imzası tarzında olursa seevinirim. Dışarı taşmassa daha da sevinirim.. :D

Mola arkadaşlar ... Yarına kadar kapalıyım. SnowFlake'in imzasında ölüyodum. En iyi ihtimalle 1.5 saat yokum. Gelmezsem yarın hazırlarım. K. bakmayın gözlerim yanıyo artık

Polgara demiş ki:
Mola arkadaşlar ... Yarına kadar kapalıyım. SnowFlake'in imzasında ölüyodum. En iyi ihtimalle 1.5 saat yokum. Gelmezsem yarın hazırlarım. K. bakmayın gözlerim yanıyo artık
bayaadır bekliyodum

sıra bende

- Resim Silinmiş.

bu snowflake in

nightmare sanada geliyo..

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
nightmare bu senin

- Resim Silinmiş.

Kod:
http://img221.imageshack.us/img221/1433/nightmarexz1.png

virtuez bu senin...

- Resim Silinmiş.

Kod:
http://img230.imageshack.us/img230/9729/virtuezwo7.png

BiG BoY

Öğretiyorum
banada yaparmısınız diger üyeligim için Melek Resmi olacak genellikle elektrims yeşil mavi Melek resmi Beyaz olarak kalabilir bunu bana yaparmısın çoK minnettar kalırım

LeaDeR_ demiş ki:
bende bi imza istemiştim ama tekrarlıyayım bali imzada istediklerim sagonun bulunması ve ismim :thumbsup:
Ben rap sevmiyorum. Sagopa ve Ceza'dan da -k.bakma ama- nefret ediyorum :? Çalışmaya bu yüzden bakmadım. Sere yapacaktır senin imzanı ben hatunlu olaylara bakıyorum :twisted:

BiG BoY

Öğretiyorum
Polgara demiş ki:
[ben hatunlu olaylara bakıyorum :twisted:
o zaman bana melek kadar güzel bir hatun ve srodaki gibi kanatları olcak resimde genellikle elektrimsi yeşil mavi melek kanatları Beyaz olarak kalabilir peki bunu yapabilirmisin ?

BiG BoY

Öğretiyorum
neden kimse cevap bile vermiyo yazdıklarım görünmüyormu başlıyorum yapamam veya yapmıyorumm diye bilirsiniz ben de imzam olsunistiyorum

Polgara demiş ki:
LeaDeR_ demiş ki:
bende bi imza istemiştim ama tekrarlıyayım bali imzada istediklerim sagonun bulunması ve ismim :thumbsup:
Ben rap sevmiyorum. Sagopa ve Ceza'dan da -k.bakma ama- nefret ediyorum :? Çalışmaya bu yüzden bakmadım. Sere yapacaktır senin imzanı ben hatunlu olaylara bakıyorum :twisted:
:mrgreen: tmm kardeş saol ginede :thumbsup:

Yukarı Alt