Ok, 5-6 gibi biter inş. kolay gelsin...
Hatun geliyo O gittikten sonra başlıcamDeadLy_KaTaNa demiş ki:Ok, 5-6 gibi biter inş. kolay gelsin...
Yakışmış kardeşime Güle güle kullan kardeşim. Akşama bi avatar çakalım. Bu resimden mi olsun ayrı mı yapalım?last_knight demiş ki:Polgara cok saol bide avatar yapsan
ayrı iyi olurPolgara demiş ki:Yakışmış kardeşime Güle güle kullan kardeşim. Akşama bi avatar çakalım. Bu resimden mi olsun ayrı mı yapalım?last_knight demiş ki:Polgara cok saol bide avatar yapsan
http://img227.imageshack.us/img227/1795/ln2copyam1.png
Eee? Hacım anlamadınız galiba biz bu işi öyle yapıyoruz üzerimizde ne yasal bi hükümlülük ne de exl sitesinin bi baskısı YOKDeadLy_KaTaNa demiş ki:Polgara akşama bekliyorum tekrar hatırlatayım!!!
bunuda unutmayın lütfen.|Silent| demiş ki:Arkadaşlar sizden acil ereceğim resimi kullanarak bir imza ve uyumlu bir avatar yapmanızı rica ediyorum. Yalnız resimi yapacak kişiye pm olarak göndereceğim. Üzerinde Silent yazması yeterli. Şimdiden teşekkürler..
Pm me pls..
Ps: İmza Pennywise ın imzası tarzında olursa seevinirim. Dışarı taşmassa daha da sevinirim..
çok teşekkür ederim hacım çok güzel olmuş eline sağlıkSERE demiş ki:nightmare bu senin
- Resim Silinmiş.
Kod:http://img221.imageshack.us/img221/1433/nightmarexz1.png
Ben hatunlar üzerinde etkili olduğumdan çakamıyorum böyle imzalarıNiGHTMaRe demiş ki:Polgara sende ilgilenip uğraştığın için sanada teşekkür ederim
Teşekkür ederim beğendiğine sevindimPolgara demiş ki:Ben hatunlar üzerinde etkili olduğumdan çakamıyorum böyle imzalarıNiGHTMaRe demiş ki:Polgara sende ilgilenip uğraştığın için sanada teşekkür ederim
Çok güzel olmuş hayırlı olsn
o zmn bana da yapıver istediğim gibi hatunlu bir imza.Polgara demiş ki:Ben hatunlar üzerinde etkili olduğumdan çakamıyorum böyle imzalarıNiGHTMaRe demiş ki:Polgara sende ilgilenip uğraştığın için sanada teşekkür ederim
Çok güzel olmuş hayırlı olsn
Ok içim rahatladı sağol 5-6 gibi bekliyorum...Polgara demiş ki:Eee? Hacım anlamadınız galiba biz bu işi öyle yapıyoruz üzerimizde ne yasal bi hükümlülük ne de exl sitesinin bi baskısı YOKDeadLy_KaTaNa demiş ki:Polgara akşama bekliyorum tekrar hatırlatayım!!!
Sıkıştırmanız herhangi bir işe yaramayacak akşam yapacağım dediysem yaparım.