Dayanamadım yaptım yine de. Beğenirsin umarım

- Resim Silinmiş.

Kod:
http://img366.imageshack.us/img366/3500/leadercopyci8.png

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ya kardeşim uzerime 10 tane avatar imza yapıldı kimse bizi tınlamıormudur nedir yapmıcaksanız soleın ne bekletionuz :!: :!: :!: :!: :!:

Silent Jack demiş ki:
Arkadaşlar sizden acil ereceğim resimi kullanarak bir imza ve uyumlu bir avatar yapmanızı rica ediyorum. Yalnız resimi yapacak kişiye pm olarak göndereceğim. Üzerinde Silent yazması yeterli. Şimdiden teşekkürler..

Pm me pls..

Ps: İmza Pennywise ın imzası tarzında olursa seevinirim. Dışarı taşmassa daha da sevinirim.. :D
Şu hatunlu imzalara baknalar bir ilgilensin lütfen.. :D

wild_killler demiş ki:
ya kardeşim uzerime 10 tane avatar imza yapıldı kimse bizi tınlamıormudur nedir yapmıcaksanız soleın ne bekletionuz :!: :!: :!: :!: :!:
Bak kardeşim . Biz burda imza yapmakla görevli çalışanlar değiliz bu bir. İkincisi imza yapma zorunluluğumuz da yok. Vaktimiz boş olunca işe yarar birşeyler yapalım arkadaşlara yardımımız dokunsun diyoruz. Bu tür hakarete yer yok bu sitede. Öncelikle sözlerine dikkat et. Diğer yandan burası oldukça hızlı ilerliyor. Birine bir imza yaparken onun tartışması açılıyor arka sayfada kalanları unutuyoruz bu da oldukça normal. Arada bir yenilersin mesajını cevap yazarım bilirsin ne zaman olacağını. Bu tür yaklaşımla hiçbir yere varmazsın :idea:

- Resim Silinmiş.

Bu Tür Bi Resim Olsa Üstünde CehenneT YazıLı olsa Yeter.. İlerde Nickimi Cehennet Yaptıracam :/ Şimdiden Teşekkürler..

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
BEnde bir imza istiyorum da...
Arkaplanı mor renkli olsun (koyu mor) japonca yazı karakterleri olsun, kılıç veya kız felan olsun resim olarak, anime tarzı şeyler olsun... (kız resmi dedik anime dedik ama ben kız değilim :D )
Tabi üzerinde de benim adım (DeAdLY_KaTaNa) yazsın...

DeadLy_KaTaNa demiş ki:
BEnde bir imza istiyorum da...
Arkaplanı mor renkli olsun (koyu mor) japonca yazı karakterleri olsun, kılıç veya kız felan olsun resim olarak, anime tarzı şeyler olsun... (kız resmi dedik anime dedik ama ben kız değilim :D )
Tabi üzerinde de benim adım (DeAdLY_KaTaNa) yazsın...
Akşama doğru :thumbsup:

Yukarı Alt