BiG BoY
Öğretiyorum
bana da yapın lütfen ps bilen arkadaşlarım
Leader'a yapıyorum sıradasınpekosemrem demiş ki:bana da yapın lütfen ps bilen arkadaşlarım
Sana SERE bakıyordu :? Neyse yetişebilirsem sana da ayarlayayım. Nasıl birşey istiyordun?last_knight demiş ki:ee ben ?
http://img366.imageshack.us/img366/3500/leadercopyci8.png
Şu hatunlu imzalara baknalar bir ilgilensin lütfen..Silent Jack demiş ki:Arkadaşlar sizden acil ereceğim resimi kullanarak bir imza ve uyumlu bir avatar yapmanızı rica ediyorum. Yalnız resimi yapacak kişiye pm olarak göndereceğim. Üzerinde Silent yazması yeterli. Şimdiden teşekkürler..
Pm me pls..
Ps: İmza Pennywise ın imzası tarzında olursa seevinirim. Dışarı taşmassa daha da sevinirim..
bunun gibi xD taşarsa iyi olurlast_knight demiş ki:acık renkler olsun sexy kız olsun yeter xD
Bak kardeşim . Biz burda imza yapmakla görevli çalışanlar değiliz bu bir. İkincisi imza yapma zorunluluğumuz da yok. Vaktimiz boş olunca işe yarar birşeyler yapalım arkadaşlara yardımımız dokunsun diyoruz. Bu tür hakarete yer yok bu sitede. Öncelikle sözlerine dikkat et. Diğer yandan burası oldukça hızlı ilerliyor. Birine bir imza yaparken onun tartışması açılıyor arka sayfada kalanları unutuyoruz bu da oldukça normal. Arada bir yenilersin mesajını cevap yazarım bilirsin ne zaman olacağını. Bu tür yaklaşımla hiçbir yere varmazsın :idea:wild_killler demiş ki:ya kardeşim uzerime 10 tane avatar imza yapıldı kimse bizi tınlamıormudur nedir yapmıcaksanız soleın ne bekletionuz
Mesajlarına bak|Silent| demiş ki:Arkadaşlar kullandığınız brushların linkini verin ne olur ya.
I'm On Itlast_knight demiş ki:bunun gibi xD taşarsa iyi olurlast_knight demiş ki:acık renkler olsun sexy kız olsun yeter xD
güzel de pembe cok azaltsanPolgara demiş ki:
Akşama doğruDeadLy_KaTaNa demiş ki:BEnde bir imza istiyorum da...
Arkaplanı mor renkli olsun (koyu mor) japonca yazı karakterleri olsun, kılıç veya kız felan olsun resim olarak, anime tarzı şeyler olsun... (kız resmi dedik anime dedik ama ben kız değilim )
Tabi üzerinde de benim adım (DeAdLY_KaTaNa) yazsın...
Akşama dedim ?DeadLy_KaTaNa demiş ki:BANA DA YAPARMISINIZ YAwS?