bu kaçıncı üyeliğin Leo
sayabildin mi
sayabildin mi
Sayamadım abi. O kadar çok haksız yere banladılarki sayamadım. Çayır dedim banladılar beklemezdim dedim banladılar fikirim söledim banladılar. Tükendim artık bide bağladılar beni kendilerine bırakamıom da abi. Ne yapçamı şaşırdım. 5kere banlandım ya var mı böle bişeSnowFlake demiş ki:bu kaçıncı üyeliğin Leo
sayabildin mi
1. bu sitede kimse haksız yere banlanmaz, varsa bir yanlışlık kesinlikle düzeltilir.|Silent| demiş ki:Sayamadım abi. O kadar çok haksız yere banladılarki sayamadım. Çayır dedim banladılar beklemezdim dedim banladılar fikirim söledim banladılar. Tükendim artık bide bağladılar beni kendilerine bırakamıom da abi. Ne yapçamı şaşırdım. 5kere banlandım ya var mı böle bişeSnowFlake demiş ki:bu kaçıncı üyeliğin Leo
sayabildin mi
Nasıl yani sen kız mısın?SnowFlake demiş ki:1. bu sitede kimse haksız yere banlanmaz, varsa bir yanlışlık kesinlikle düzeltilir.|Silent| demiş ki:Sayamadım abi. O kadar çok haksız yere banladılarki sayamadım. Çayır dedim banladılar beklemezdim dedim banladılar fikirim söledim banladılar. Tükendim artık bide bağladılar beni kendilerine bırakamıom da abi. Ne yapçamı şaşırdım. 5kere banlandım ya var mı böle bişeSnowFlake demiş ki:bu kaçıncı üyeliğin Leo
sayabildin mi
2. kendini haklı görüyor olman, haklısın anlamına gelmez
3. ben abin değil ablanım
Böyle birşey istiom sere yapıver sana zahmet|Silent| demiş ki:
bu resimi kullanarak üzerine Silent yazıp bana bir imza yapar mısın? boyutu benim şuanki imzam gibi olsun ve taşmasın. pennywise tarzında olursa sevinirim. Şimdiden sağol..
Yoo Erkek Ondan Ablanım Diyor.. :|Nasıl yani sen kız mısın?
yolun açık olsun Berkay ^^Quensis demiş ki:Yoo Erkek Ondan Ablanım Diyor.. :|Nasıl yani sen kız mısın?
SERE'ye çok Teşekkür Ediyorum İmzam İçin Uzun Bir Süre Bu Kalacak artık..
evet 4 ay olacak daha beni tanıyamadınız ah ahNasıl yani sen kız mısın?
Okudum.. Hoşçakal arkadaşım. Umarım kısa zamanda dönersin..Ct Prince demiş ki:
avatar waitPolgara demiş ki:Yakışmış kardeşime Güle güle kullan kardeşim. Akşama bi avatar çakalım. Bu resimden mi olsun ayrı mı yapalım?last_knight demiş ki:Polgara cok saol bide avatar yapsan
SERE bana neden yap mıyorsun?SERE demiş ki:- Resim Silinmiş.
Kod:http://img129.imageshack.us/img129/5229/snowflake2xw9.png