Burada olursanız ya saat 12-01 gibi başlarım ya da sabah alırsınız. Mola verdim biraz gözlerim yanıyo :?
http://img126.imageshack.us/img126/6936/khalilcopymc3.png
http://img126.imageshack.us/img126/9756/khalil2copycd9.png
Tamam çok saolPolgara demiş ki:Yarın yaparız ok ? Yoruldum :)
Oooooooo cidden yakışmış yaKeneHaLiL demiş ki:Nice Work saoslın Hacım ^^
Sana dün yaptık diye hatırlıyorum :?pekosemrem demiş ki:Tamam çok saolPolgara demiş ki:Yarın yaparız ok ? Yoruldum :)
Benimde Hosuma gitti :)Polgara demiş ki:Oooooooo cidden yakışmış yaKeneHaLiL demiş ki:Nice Work saoslın Hacım ^^
Şöyle olun canımı yiyin ya ev bile yaparım ben sizin gibilereKeneHaLiL demiş ki:Benimde Hosuma gitti :)Polgara demiş ki:Oooooooo cidden yakışmış yaKeneHaLiL demiş ki:Nice Work saoslın Hacım ^^
avatar yaparmısın demiştim ya hani sende ok yarın yaparız demiştin yoruldum demiştinPolgara demiş ki:Sana dün yaptık diye hatırlıyorum :?pekosemrem demiş ki:Tamam çok saolPolgara demiş ki:Yarın yaparız ok ? Yoruldum :)
ProAnqells in Yazılarına bak koymuşmuyum Dur en iyisi buraya mesaj atimPolgara demiş ki:Başka sitede mi kullanacaksın? Henüz imzayı bile kullanmamışsın da ...
Sorun yok o zamanProAnqeLLs demiş ki:Polgara İmzayı koydum benim asıl üyeligim ondan yazının ProAnqells olmasını istedim
İmzanı yaparsa SERE yapar. Ben yapmak istemiyorumDeadLy_KaTaNa demiş ki:E Polgara sabırla bekliyorum bunu sölemek istemezdim ama bence benimkine başlamalısın artık...
saolsın hacım bi tanesin çalısmalarının devamını dilerimPolgara demiş ki:Şöyle olun canımı yiyin ya ev bile yaparım ben sizin gibilereKeneHaLiL demiş ki:Benimde Hosuma gitti :)
sendeki melek resmide hiç fena degil yani yaptıgın avatar ve imzaların hepsi çok güzel oluyor inşallah site manager gibi Ps Manager de çıkar sen olursun Ps Manager artıkPolgara demiş ki:Sorun yok o zamanProAnqeLLs demiş ki:Polgara İmzayı koydum benim asıl üyeligim ondan yazının ProAnqells olmasını istedim
Bu resimden alayım avatarı ok?